PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Temperaturi caniculare, înnorări temporare, izolat ploi şi grindină

Mirela Apostol   
in Hotnews
27/07/2016, 00:06
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Temperaturi caniculare, înnorări temporare, izolat ploi şi grindină

Meteorologii anunţă că vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, izolat caniculară în sudul şi sud-estul teritoriului. La munte si în regiunile intracarpatice vor fi înnorări temporar accentuate şi mai ales după-amiaza si seara, local vor fi averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului.

MIERCURI. Vremea va fi în continuare călduroasă în majoritatea zonelor, izolat caniculară în Lunca Dunării. La munte si în regiunile intracarpatice vor fi înnorări temporar accentuate şi mai ales după-amiaza si seara, local vor fi averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi se menţin condiţiile de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade in nord-estul Transilvaniei si 35 de grade in Oltenia si Muntenia.

BUCURESTI: Vremea se va menţine călduroasă, cu o maximă termică în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

JOI. Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, izolat caniculară în sudul şi sud-estul teritoriului. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza si în primele ore ale noptii, mai ales în nord-vest si la munte, unde local se vor semnala averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Cu totul izolat se vor cumula cantităti de apă însemnate si vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 si 34 de grade. (28 de grade in nord-vest si 36 de grade in Lunca Dunarii.

BUCURESTI: Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade.

VINERI – În vestul, centrul si nordul tării, precum si în zona montană, vremea va fi în general instabilă si se va răci usor fată de ziua anterioară. Temporar înnorările vor fi accentuate si mai ales în prima parte a intervalului local se vor semnala averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului.

Pe spatii mici se vor cumula cantităti de apă însemnate si vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului vremea se va mentine călduroasă, izolat caniculară în sud şi în sud-est, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 si 35 de grade. (24 de grade in depresiunile din Maramures si 37 de grade in Lunca Dunarii)

SAMBATA si DUMINICA – Vremea se va mentine călduroasă în majoritatea regiunilor, local caniculară după-amiaza în sudul şi sud-estul ţării. Probabilitatea de aparitie a manifestărilor specifice instabilitătii atmosferice va fi ridicată la început în zonele deluroase si montane, apoi si în restul regiunilor.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×