News

Prognoza meteo pentru vineri, 30 august. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași

29.08.2019 | 16:05
Prognoza meteo pentru vineri 30 august Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Constanta ClujNapoca si Iasi
Meteorologii au transmis că vremea se va menține în continuare frumoasă. Sursa foto: Google.com

Meteorologii au anunțat că vremea se va menține în continuare călduroasă, iar în unele zone ale țării temperaturile vor depăși pragul canicular. În vestul și sud-vestul țării disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge și va depăși uşor pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil după-amiază și spre seară.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 30 august

Temperaturile maxime se vor încadra în intervalul 26 – 32 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 23 de grade. În estul Transilvaniei minima va atinge 8 grade, în timp ce în Dealurile de Vest temperatura minimă va fi de 23 de grade.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

După ce astăzi s-au înregistrat 32 de grade Celsius, mâine bucureștenii vor avea parte de „numai” 31 de grade. În Capitală va fi o vreme foarte frumoasă și plăcută. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi însorit în cea mai mare parte a zilei.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov mercurul va urca în termometre până la 28 de grade Celsius. Ziua de vineri va fi una cu nori și soare, dar nu se anunță șanse de ploaie. Umiditatea aerului va fi destul de ridicată și va ajunge până la 60%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Turiștii care se află pe litoral în ultimele zile de vară vor avea parte de o vreme plăcută. Temperatura maximă va atinge 26 de grade Celsius, iar cerul va fi însorit pe tot parcursul zilei. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la 19 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii se vor bucura de o zi frumoasă, iar temperatura maximă va atinge 32 de grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu viteza de 6 km/h din partea de nord a țării. După-amiaza vor exista câteva înnorări ușoare, dar nu se vor înregistra averse sau descărcări electrice.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Vremea va rămâne frumoasă și în Iași. Maxima va depăși pragul de 30 de grade Celsius. Cerul va fi brăzdat de nori răzleți pe tot parcursul zilei, dar nu se vor înregistra ploi. Noaptea temperatura va scădea până la 15 grade, iar cerul va fi senin.