News

Prognoza meteo pentru vineri, 31 mai 2019. Cum va fi vremea în București, Iași, Brașov și Cluj-Napoca

30.05.2019 | 15:08
Prognoza meteo pentru vineri 31 mai 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Iasi Brasov si ClujNapoca
Prognoza meteo pentru 31 mai. Ploile nu se opresc. Sursa foto: Digi24

ANM a actualizat prognoza meteo pentru vineri, 31 mai 2019, iar veștile nu sunt tocmai plăcute. Vor fi ploi în mai toată țara, iar descărcările electrice vor fi prezente pentru în toate regiunile și marile orașe. Vor cădea ploi însemnate cantitativ mâine, 31 mai, iar vizita Papei Francisc în România va sta pe toată perioada sub protecția umbrelelor.

Prognoza meteo pentru vineri, 31 mai 2019: Zi ploioasă

Vremea continuă să fie capricioasă în mai toate regiunile țării, de la nord la sud și de la est la vest. Temperaturile vor fi normale pentru această zi din an, însă din cauza vântului și a ploilor, aerul va fi mai rece. De altfel, mai mult de jumătate din România este sub avertizare de cod galben de vreme severă.

Vremea în București

Furtunile zgomotoase vor face ravagii și mâine în București

În București continuă ploile zgomotoase. Vor fi 26 de grade Celsius, iar minima zilei va fi de 16 grade. Se vor semnala din nou tunete și fulgere, iar ploile vor crea probleme mai ales în zonele ușor inundabile din Capitală.

Weekend-ul începe cu ploi zgomotoase

Vremea în Cluj-Napoca

Și la Cluj va ploua mult

Temperaturile vor fi ceva mai coborâte la Cluj față de restul orașelor, cu câte 3-4 grade. Vor fi 22 de grade Celsius, iar precipitațiile vor fi mixte în zonele înalte, la deal și la podiș. Ploile îi vor acompania pe clujeni de dimineață până seară. Vântul va sufla cu o putere de 16 kilometri la oră.

Vremea în Iași

Și ieșenii au parte de o vreme ploioasă

La Iași se anunță ploi mărunte, dar vijelite. Vor fi aproximativ 23 de grade în timpul zilei și 16 grade Celsius în timpul nopții. Vremea se va menține mohorâtă până la apusul soarelui în capitala Moldovei.

Vremea în Brașov

La Brașov vor fi 21 de grade mâine

Și brașovenii au parte de o vreme neplăcută. Ploile vor fi însemnate cantitativ, iar meteorologii spun că această tendință se va menține pe tot parcursul zilei. Doar 21 de zile sunt anunțate în această zi, cu o minimă de 14 grade noaptea.

Vremea în Constanța

La Constanța șansele de ploaie vor crește după amiaza

La mare, vor fi 23 de grade Celsius și există șanse de ploaie în special după amiaza. Va fi noros toată ziua la Constanța, iar vântul va sufla cu o putere de 14 kilometri la oră. Umiditatea în aer va fi de 75%, iar șansele de precipitație se mențin la 20% în prima parte a zilei, dar acest procent poate crește considerabil după ora 16.

Vremea în Timișoara

Vreme neplăcută și la Timișoara

În capitala Banatului vor fi aproximativ 21 de grade Celsius. Ploile nu vor părăsi orașul de pe Bega, ba chiar vor deveni și mai violente în special după amiaza. Șansele de precipitație se vor menține pentru tot parcursul zilei undeva la 60%.