News

Prognoza meteo pentru weekend-ul 7-8 septembrie Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: adio caniculă

05.09.2019 | 17:24
Prognoza meteo pentru weekendul 78 septembrie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov adio canicula

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru weekend-ul 7-8 septembrie 2019 , iar veștile nu sunt tocmai îmbucurătoare. Vremea se anunță răcoroasă în acest sfârșit de săptămână, cu temperaturi ce ar putea ajunge chiar sub pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm.

Cum va fi vremea în weekend

Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, astfel că ne putem lua adio de la caniculă. Weekend-ul nu aduce vreme la fel de prietenoasă ca în ultimele luni. În cea mai mare parte a țării, cerul va fi predominant noros, cu mari șanse de precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 11 și 29 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, weekend-ul ne aduce vreme plăcută, cu cer parțial noros și  temperaturi cuprinse între 14 și 30 de grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de până la 20 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 55%.

Se întorc ploile. Sursa foto: click.ro
Se întorc ploile. Sursa foto: click.ro

Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de vreme mohorâtă în acest sfârșit de săptămână. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18-20 km/h, iar valorile termice se vor situa între 14 și 28 grade Celsius. În ceea ce privește umiditatea,a ceasta va atinge pragul de 40%.

Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță la fel de răcoroasă ca în restul țării, cu cer predominant noros, în timp ce vântul va sufla cu o viteză de 26 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 19 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 26 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 56%.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj – Napoca, vremea  se anunță ceva  mai prietenoasă față de restul teritoriului, cu cer predominant noros. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h, iar valorile termice,  se vor încadra între 14 și 27 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Brașovenii nu scapă de vreme mohorâtă în acest weekend. Mai mult decât atât, nu este exclus să apară și unele reprize de precipitații. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h, iar valorile termice se vor situa între 12 și 25 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 54%.