News

Prognoza meteo pentru zilele următoare! Ploi, descărcări electrice și destul de puțin soare în București și în țară!

21.06.2020 | 16:55
Prognoza meteo pentru zilele urmatoare Ploi descarcari electrice si destul de putin soare in Bucuresti si in tara
ADVERTISEMENT

Vremea se anunță instabilă în cea mai mare parte a țării. Maximele se vor încadra între 21 și 29 de grade Celsius. În București, vremea se va menține instabilă, cu temperaturi maxime de 27 de grade Celsius.

La noapte, în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării vor fi averse torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă înregistrate în intervale scurte de timp vor depăși 30 de litri pe metrul pătrat.

ADVERTISEMENT

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade Celsius. În București, cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo pentru zilele următoare! Luni se anunță averse și descărcări electrice

Luni se anunță averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină și vijelii, în cea mai mare parte a țării. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 25-30 de litri pe metru pătrat.

ADVERTISEMENT

În București, cerul va fi înnorat și este posibil să fie perioade cu averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină și vijelii. Va ploua și torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă de 16 grade.

Marți, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi însemnate.

ADVERTISEMENT

În București vremea va fi instabilă și marți. Se va manifesta prin perioade de înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate.

Miercuri se mai calmează vremea! Mai puține ploi, mai mult soare

Miercuri, gradul de instabilitate se va reduce față de zilele precedente. Vor fi înnorări temporare în prima parte a intervalului când, local, în sudul și estul țării precum și la munte și doar pe suprafețe mici în centru se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

ADVERTISEMENT

În București este posibil să fie averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 27 de grade, în timp ce minima va fi de 16 grade Celsius.

ADVERTISEMENT
Tags: