News

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 15 august. Cum va fi vremea în București, Cluj-Napoca, Constanța, Brașov și Iași

14.08.2019 | 16:20
Prognoza meteo pentru ziua de joi 15 august Cum va fi vremea in Bucuresti ClujNapoca Constanta Brasov si Iasi
Se schimbă vremea. Sunt așteptate ploi în toată țara. Sursa foto: cotidianul.ro

Meteorologii au pregătit prognoza meteo pentru ziua de joi, 15 august. Instabilitatea atmosferică va rămâne accentuată în cea mai mare parte a țării. În zonele de deal, la munte, în partea de nord-est și zona centrală a țării sunt așteptate averse cu caracter torențial, descărcări electrice și vijelii. La fel în partea de sud și sud-est a țării. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină.

Prognoza meteo pentru ziua de joi, ziua în care sărbătorim Adormirea Maicii Domnului

Temperatura maximă va scădea începând de miercuri, 14 august, în special în regiunile extracarpatice. Spre exemplu, la Miercurea Ciuc se vor înregistra 21 de grade Celsius, iar în Giurgiu temperatura maximă va fi de 31 de grade.

Vremea în București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru București. Sursa foto: accuweather.com

Oficial vremea se va răci, iar temperaturile vor mai scădea. Mâine se vor înregistra în Capitală 29 de grade Celsius, iar cerul va fi acoperit parțial de nori. Vântul va sufla slab până la moderat. Pe timpul nopții cerul va fi noros, dar nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca. Sursa foto: accuweather.com

Clujenii vor avea parte de o zi plăcută în care se vor înregistra 22 de grade Celsius. Local sunt așteptate averse cu caracter torențial, descărcări electrice și furtuni. Vântul va avea intensificări în aceste perioade de ploi. Noaptea cerul va fi parțial noros, dar nu sunt așteptate precipitații.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța. Sursa foto: accuweather.com

În Constanța se vor înregistra 29 de grade Celsius. Vremea va fi frumoasă, iar cerul va fi brăzdat de razele soarele și de câțiva nori răzleți. Vântul va adia ușor, iar pe parcursul nopții temperatura va scădea până la 19 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov. Sursa foto: accuweather.com

Brașovenii vor avea parte de o zi de joi destul de răcoroasă. Doar 20 de grade va arăta termometrul. Meteorologii anunță averse cu caracter torențial, descărcări electrice și furtuni. Și pe parcursul nopții sunt șanse mari să plouă.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași. Sursa foto: accuweather.com

Și în Iași se va înregistra o temperatură destul de mică, adică 22 de grade Celsius. Agenția Națională de Meteorologie a anunțat că se vor înregistra averse cu caracter torențial, descărcări electrice și furtuni. În timpul vijeliilor vântul va avea intensificări.