News

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 17 iunie. Cum va arăta vremea în București, Iași, Brașov, Cluj – Napoca și Constanța

16.06.2019 | 17:01
Prognoza meteo pentru ziua de luni, 17 iunie. Cum va arăta vremea în București, Iași, Brașov, Cluj - Napoca și Constanța
Cum va arăta vremea luni, 17 iunie în București, Constanța, Iași, Brașov și Cluj - NapocaSursa foto: pixabay.com

Agenția Națională de Meteorologie anunță că vremea se va menține caldă și extrem de plăcută. Valorile termice vor fi mai ridicate decât ar trebui să fie în această perioadă a anului. În unele zone ale țării sunt așteptate averse, descărcări electrice și furtuni. Regimul pluviometric va fi ridicat în partea de nord-vest a țării unde precipitațiile vor cădea sporadic.

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 17 iunie

Meteorologii au dat publicității prognoza meteo pentru ziua de luni, 17 iunie. Aceștia au anunțat că temperaturile vor avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. În unele zone ale țării, în special în partea de nord-vest sunt așteptate averse, descărcări electrice și furtuni.

Vremea în București

Vremea în București, 17 iunie 2019
Prognoza meteo pentru ziua de luni, 17 iunie 2019, București

În Capitală vremea va fi extrem de plăcută, temperatura maximă va atinge 32 de grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea va atinge pragul de 57%. Pe timpul nopții temperatura va scădea la 18 grade Celsius, cerul fiind predominant noros. Indicele UV care se va instala în ziua de luni, 17 iunie, este 10, adică extrem. Nu plecați de acasă fără ochelari de soare, pălărie sau șapcă și nu uitați mai ales sticla cu apă. Meteorologii transmit să evitați, pe cât posibil, să ieșiți din case în orele de vârf, 12:00 – 18:00.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Prognoza meteo pentru ziua de luni, 17 iunie 2019, Constanța

Românii care se află pe litoralul românesc se vor bucura în continuare de soare, vreme bună și plajă. Mercurul va urca în termometre până la 28 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar șansele de precipitații sunt zero. Pe parcursul nopții se vor înregistra 21 de grade, iar cerul va fi parțial noros.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași, luni, 17 iunie 2019

În Iași se vor înregistra 32 de grade Celsius, la fel ca în Capitală. Ieșenii vor avea parte de furtuni puternice cu tunete și fulgere în cursul dimineții, iar apoi soarele își va face simțită prezența și va fi o zi numai bună de mers la piscină sau la plajă. Vântul va sufla slab din direcția NV cu 13 km/h. Noaptea temperatura maximă va ajunge la 19 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov luni, 17 iunie 2019

În Brașov se va înregistra cea mai mică temperatură din țară, doar 27 de grade Celsius. Luni, 17 iunie la munte va ploua, sunt așteptate furtuni sporadice cu tunete și fulgere pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla din Est cu 11 km/h și va crește în intensitate în timpul furtunilor. Brașovenii nu scapă de ploi nici pe timpul nopții când temperatura care se va înregistra va fi de minim 14 grade Celsius.

Vremea în Cluj – Napoca

Vremea în Cluj - Napoca
Vremea în Cluj – Napoca, luni, 17 iunie

Nici clujenii nu sunt ocoliți de ploi, descărcări electrice și furtuni. Luni se vor înregistra 30 de grade Celsius în Cluj – Napoca și va ploua în cea mai mare parte a zilei. Furtunile puternice ar putea produce inundații în zonă. Precipitațiile vor atinge pragul de 80%, prin urmare regimul pluviometric va fi ridicat. Noaptea termometrul va arăta 16 grade Celsius, iar ploile vor începe să scadă în intensitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri