News

Prognoza meteo sâmbătă, 1 iunie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj Napoca și Constanța

31.05.2019 | 18:06
Prognoza meteo sambata 1 iunie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Cluj Napoca si Constanta

Meteorologii anunță pentru prima zi de weekend, sâmbătă, vreme bună și frumoasă, dar din păcate ploile nu ne ocolesc și își vor face simțită prezența în aproape toate orașele mari din țara noastră. Sunt anunțate câteva averse de ploaie și furtuni, maxima va atinge 25 de grade Celsius în Capitală, iar minima se va înregistra în jurul valorii de 16 grade Celsius. Sâmbătă, 1 iunie este oficial prima zi de vară.

Prognoza meteo pentru ziua de 1 iunie, sâmbătă. Cum va arăta în termometre prima zi de vară

În toate orașele mari se vor înregistra în ziua de sâmbătă ploi și descărcări electrice. 1 Iunie este oficial prima zi de vară, dar se pare că ploile nu ne vor ocoli și se vor înregistra pe alocuri averse de scurtă durată, dar și furtuni. În general, vremea va fi plăcută, maxima se va înregistra în jurul valorii de 26 de grade Celsius, în Constanța. La polul opus, cea mai scăzută tempratură pe timpul zilei se va înregistra în Brașov și Cluj – Napoca, doar 20 de grade Celsius.

Vremea în București

Meteo București, sâmbătă, 1 iunie
Prima zi de vară se anunță călduroasă, dar se vor semnala și câteva averse de ploaie și furtuni
Sursa foto: www.accuweather.com

În prima zi de vară, mai exact sâmbătă, pe 1 iunie, meteorologii au anunțat vreme frumoasă, temperatura maximă va urca în termometre până la 26 de grade Celsius, iar minima se va înregistra în jurul valorii de 16 grade Celsius. Agenția Națională de Meteorologie a anunțat și câteva averse de ploi și furtuni care s-ar putea să le strice planurile celor care vor să sărbătorească Ziua Copilului, în aer liber. În cursul nopții se vor înregistra 16 grade Celsius și sunt șanse de 60% să apară precipitații și furtuni.

Vremea în Constanța

Pe litoral se anunță vreme numai bună de stat pe plajă
În orașul Constanța se vor înregistra 26 de grade Celsius
Sursa foto: accuweather.com

Constanța va fi ocolită de ploi sâmbătă. Cei care și-au făcut planuri pentru mare se vor bucura de 26 de grade Celsius. Apa mării s-ar putea să fie cam rece în această perioadă, dar plajele sigur vor fi pline de oameni care se vor bronza și vor acapara razele soarelui. Cerul va fi senin, șansele de precipitații sunt mici sau chiar inexistente. Minima va urca în termometre până la 19 grade Celsius.

Vremea în Brașov

La munte există condiții de ploaie
Vremea la munte va fi plăcută, dar nu uitați să luați cu voi și umbrelele
Sursa foto: accuweather.com

Cei care vor pleca la munte weekend-ul acesta trebuie să-și pună neapărat în bagaj umbrele și pelerine de ploaie. Maxima va fi de 20 de grade Celsius, iar condițiile de ploaie sunt de 56%. Așadar, sunt așteptate avere de ploaie și chiar furtuni. Minima se va situa în jurul valorii de 11 grade Celsius. Noaptea, ca și pe timpul zilei sunt așteptate ploi și descărcări electrice.

Vremea la Iași

Vremea în Iași va fi ploioasă
Și în Iași se vor înregistra averse și condiții de ploaie
Sursa foto: accuweather.com

La Iași vremea va fi plăcută, maxima va atinge 24 de grade Celsius. Ca și în Brașov și București, în orașul din inima Moldovei se vor semnala ploi și descărcări electrice. Șansele să apară precipitații sunt de 60%. Minima va fi sâmbătă de doar 15 grade Celsius. În cursul nopții va ploua, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius.

Vremea în Cluj – Napoca

Și în Cluj - Napoca va ploua, sâmbătă
În Cluj – Napova se va înregistra cea mai mică temperatură din toate orașele mari, de doar 20 de grade Celsius
Sursa foto: accuweather.com

Și în Cluj – Napoca meteorologii au anunțat averse și descărcări electrice. Maxima va fi de 20 de grade Celsius, la fel ca în Brașov, iar minima se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius. Pe parcursul nopții cerul va fi preponderent noros, iar șansele de ploaie sunt de 25%, mai mici decât în timpul zilei.