News

Prognoza meteo sâmbătă, 10 august. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Temperaturi caniculare în cea mai mare parte a țării

09.08.2019 | 17:00
Prognoza meteo sambata 10 august Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a tarii

FANATIK îți aduce prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 10 august 2019, iar veștile sunt extrem de bune, mai ales pentru românii care și-au făcut planuri de vacanță. Vremea se anunță caniculară pe întreg teritoriul țării, cu valori termice care depășesc pragul normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo sâmbătă, 10 august

Prima zi de weekend aduce  temperaturi ridicate în cea mai mare parte a teritoriului, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Concret, mercurul din termometre va indica valori cuprinse între 16 și 34 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, vremea se menține caniculară, cu temperaturi ce depășesc pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm. Astfel, mercurul din termometre, va indica valoarea minimă de 19 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 34 grade.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Astăzi, locuitorii Iașului vor avea parte de un nou val de caniculă, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între 18 și 30 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 46%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță călduroasă, cu  cer senin în cea mai mare parte a zilei, Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 6 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 18 și 26 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 56%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

În Cluj Napoca, vremea va fi caniculară, pe toată durata zilei, vântul va sufla cu o viteză de 6 km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 31 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 47%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță numai bună pentru plajă, chiar dacă vântul va sufla cu o viteză de 21 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 20 grade Celsius, în timp ce maximele vor ajunge până la 27 de grade.