News

Prognoza meteo sâmbătă, 13 iulie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer senin în cea mai mare parte a teritoriului

12.07.2019 | 17:00
Prognoza meteo sambata 13 iulie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Cer senin in cea mai mare parte a teritoriului

Administrația Națională de Meteorologie a transmis  prognoza meteo  pentru ziua de sâmbătă, 13 iulie. Chiar dacă ne aflăm în plină vară, veștile nu sunt printre cele mai bune, întrucât  vremea se va răci treptat, valorile termice scăzând destul de mult sub pragul normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo sâmbătă, 13 iulie

Prognoza meteo pentru prima zi de weekend vine cu cer predominant noros în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu precădere în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. În ceea ce privește temperaturile maxime, acestea se vor situa între 11 și 28 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de sâmbătă aduce vești destul de bune. Cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 14 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 28 grade.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

În prima zi de weekend, locuitorii din Iași vor scăpa de ploi, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab , cu o viteză de 8 km/h, iar  valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 14 și 24 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 47%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță mohorâtă, cu  cer predominant noros și șanse mari să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 6 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 11 și 21 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

În Cluj Napoca, vremea va fi ploioasă, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 22 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 59%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, 0% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 24 km/h, iar valorile termice se vor situa între 18 și 25 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 51%.