News

Prognoza meteo sâmbătă, 16 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer senin în cea mai mare parte a țării

15.11.2019 | 14:14
Prognoza meteo sambata 16 noiembrie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Cer senin in cea mai mare parte a tarii
ADVERTISEMENT

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 16 noiembrie 2019, iar veștile sunt îmbucurătoare, mai ales pentru cei care își doresc să se bucure în continuare de cer senin și temperaturi ridicate. Chiar dacă ne aflăm în ultima parte a toamnei calendaristice, mercurul din termometre continuă să înregistreze valori neobișnuit de ridicate pentru această perioadă a anului.

Cum va fi vremea sâmbătă, 16 noiembrie

Prima zi de weekend aduce vreme frumoasă și însorită în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. În ceea ce privește temperaturile maxime, acestea se vor situa între 15 și 18  grade Celsius.

ADVERTISEMENT

București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de sâmbătă aduce vreme frumoasă, cu cer parțial noros și șanse mici de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 15 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 8 grade. Umiditatea va atinge pragul de 93%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași au parte de vești bune, pentru că cerul se anunță parțial noros, vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 16 km/h, iar valorile termice se vor situa în jurul a 11 și 16 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la 84%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță foarte prietenoasă, cu  cer parțial senin și șanse minime să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 8 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 7 și 18 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 67%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj Napoca, vremea va fi frumoasă, în cea mai mare parte a zilei de sâmbătă. Vântul va sufla cu o viteză de 13 km/h, iar valorile termice se vor situa între5 și 17 grade Celsius. La rândul său, umiditatea va atinge pragul de 69%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, cu doar 10% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 16 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 18 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 88%.