News

Prognoza meteo, sâmbătă, 21 septembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Se anunță o zi ploioasă în mai multe zone

20.09.2019 | 23:30
Prognoza meteo sambata 21 septembrie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Constanta ClujNapoca si Iasi Se anunta o zi ploioasa in mai multe zone

Meteorologii au anunțat schimbări de temperatură pentru acest sfârșit de săptămână. După ce vremea s-a răcit brusc în ultimele zile și am trecut de la tricou direct la geacă, temperaturile vor continua să scadă și sâmbătă. Temperaturile care se vor înregistra în țară vor fi apropiate de cele normale pentru perioada acesta a anului.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 21 septembrie 2019. Cum va arăta vremea weekend-ul acesta

 „Sâmbătă, 21 septembrie, vremea se răcește în jumătatea de Nord a țării, astfel încât valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în timp ce în rest, în continuare o să avem vreme caldă, cer variabil, cu unele înnorări după-amiază și în prima parte a nopții, cu ploi slabe trecătoare în zona Carpaților Orientali, dar și în Moldova, Maramureș, Crișana, Transilvania și în a doua parte a intervalului posibil să avem și în Muntenia”, a declarat meteorologul de serviciu ANM Mirela Polifronie, potrivit a1.ro.

Vremea sâmbătă, 21 septembrie, București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru București

În Capitală se vor înregistra sâmbăta aceasta 20 de grade Celsius, prin urmare, va fi o vreme răcoroasă. După-amiaza cerul va fi acoperit de nori și sunt așteptate ploi de scurtă durată și averse. Pe timpul nopții cerul va fi senin, iar maxima va atinge doar 5 grade Celsius.

Vremea sâmbătă, 21 septembrie, Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov

În Brașov vremea va fi destul de rece pentru această perioadă a anului. Maxima va atinge 15 grade Celsius, iar cerul va fi în cea mai mare parte însorit. Vântul va sufla slab până la moderat, iar spre seară vor cădea ceva precipitații.

Vremea sâmbătă, 21 septembrie, Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța

Pe litoralul Mării Negre temperatura va urca până la 18 grade Celsius. Cerul va fi în cea mai mare parte a zilei însorit, iar vântul va sufla cu 21 km/h. Ziua de sâmbătă va fi plăcută, iar pe timpul nopții temperatura va scădea până la 11 grade Celsius.

Vremea sâmbătă, 21 septembrie, Cluj – Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Și în Cluj – Napoca vremea va fi destul de răcoroasă pentru această perioadă. Temperatura maximă va urca până la 18 grade Celsius, în timp ce minima va fi de numai 3 grade Celsius. Pe parcursul nopții va fi foarte frig, dar și a doua zi dimineața.

Vremea sâmbătă, 21 septembrie, Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași

În Iași se vor înregistra tot 18 grade, la fel ca-n Cluj-Napoca și Constanța. Vremea se va menține răcoroasă, iar după amiaza sunt șanse de 10% să cadă câțiva stropi de ploaie. Cerul va fi în cea mai mare parte însorit, dar soarele se va ascunde printre nori. Vântul va sufla slab spre moderat cu 18 km/h.