News

Prognoza meteo sâmbătă, 22 iunie! Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași. Unde va ploua torențial!

21.06.2019 | 17:40
Prognoza meteo sambata 22 iunie Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Unde va ploua torential

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 22 iunie! Astfel, aflăm că vremea va fi călduroasă îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice, unde disconfortul termic va fi ridicat, dar și instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și seara, în regiunile nordice, nord-vestice și centrale, dar și în zonele de deal și de munte, unde vor fi averse torențiale, vijelie și posibil căderi de grindină.

În celelalte regiuni, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Cantitățile de apă vor fi pe arii restrânse mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 24 de grade.

Vremea în București

Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic accentuat. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza și seara, probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32 de grade, iar cea minimă de 19 grade.

Prognoza meteo 22 iunie
Prognoza meteo 22 iunie

Vremea în Constanța

Constănțenii au parte de o zi frumoasă de sâmbătă. Temperaturile maxime vor atinge 31 de grade Celsius, iar cele minime nu vor coborâ mai jos de 22 de grade Celsius. Vor fi, totuși, 25% șanse de precipitații, iar vântul va adia cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 22 iunie
Prognoza meteo 22 iunie

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o zi de sâmbătă cu o vreme capricioasă. Vor fi 26 de grade Celsius, dar cerul va fi mai mult noros și sunt șanse de 53% să plouă și chiar să se formeze o furtună! Temperaturile minime vor atinge 15 grade Celsius, iar vântul va adia cu 9 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 22 iunie
Prognoza meteo 22 iunie

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult noros, sâmbătă, însă temperaturile maxime vor atinge 31 de grade Celsius, iar minimele nu vor scădea sub 19 grade Celsius. Sunt șanse de 25% să plouă, iar vântul va sufla cu 15 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 22 iunie
Prognoza meteo 22 iunie