News

Prognoza meteo sâmbătă, 3 august. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța, Cluj-Napoca și Brașov

02.08.2019 | 16:30
Prognoza meteo sambata 3 august Cum va fi vremea in Bucuresti Iasi Constanta ClujNapoca si Brasov

Meteorologii au dat publicității prognoza meteo pentru prima zi de weekend. Sâmbăta aceasta, 3 august vom avea parte de averse, descărcări electrice și furtuni în mai multe regiuni ale țării. În seara aceasta sau sâmbătă dimineața un ciclon mediteranean va traversa teritoriul țării noastre și va aduce vreme instabilă și instabilitate atmosferică deosebit de accentuată.

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 3 august

Vremea va fi ploioasă în acest sfârșit de săptămână în cea mai mare parte a țării. Temperatura maximă se va înregistra în intervalul 28-29 de grade Celsius. În mai multe regiuni ale țării sunt așteptate averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și posibile căderi de grindină.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

Bucureștenii vor avea sâmbătă o zi ploioasă în ciuda celor 28 de grade Celsius pe care le va arăta termometrul. Vântul va sufla slab până la moderat, iar în timpul ploilor se va intensifica. După amiaza soarele își va face simțită prezența și va fi o zi plăcută.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

În Iași va ploua atât în prima parte a zilei, dimineața, cât și seara. Temperatura maximă care va fi resimțită sâmbătă de ieșeni va fi de 23 de grade Celsius. Pe timpul nopții temperatura va ajunge la 13 grade și sunt șanse destul de mari să plouă și să bată vântul.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral vremea va fi plăcută. Temperatura maximă va scădea cu 2-3 grade față de astăzi și se vor înregistra 27 de grade Celsius. Dimineața zilei de sâmbătă va aduce ploi de scurtă durată, dar apoi norii vor dispărea și va fi o zi frumoasă de stat la plajă.

Vremea în Cluj – Napoca

Vremea în Cluj - Napoca
Vremea în Cluj – Napoca

În Cluj – Napoca sâmbătă cerul va fi acoperit de nori în cea mai mare parte a zilei. Dimineața și în cursul nopții sunt așteptate ploi abundente, iar vântul va sufla cu intensificări. Temperatura maximă care se va înregistra în Cluj va fi de 19 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Nici brașovenii de scapă de ploi. Sâmbătă se vor înregsitra averse, descărcări electrice și posibile furtuni. Temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 23 de grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi predominant noros și se vor înregistra 12 grade.