News

Prognoza meteo sâmbătă, 30 martie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: temperaturile continuă să crească

29.03.2019 | 16:07
Prognoza meteo sambata 30 martie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Brasov sau Cluj temperaturile continua sa creasca

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 30 martie. Veștile sunt din ce în ce mai bune. Vremea continuă să se încălzească treptat, iar temperaturile se mențin la valorile normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 30 martie

În ciuda faptului că temperaturile înregistrează o creștere treptată, cerul se anunță variabil, cu înnorări mai accentuate, în zona estică, unde pe alocuri va ploua treptat. Vântul va sufla slab până la moderat și nu este exclus să apară unele intensificări în zona montană.

Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 17 grade Celsius , în vreme ce valorile minime vor fi între -5 și 5 grade. Vor apărea condiții favorabile pentru brumă, dimineața și noaptea, însă doar pe arii restrânse.

Prognoza meteo 30 martie 2019
Prognoza meteo 30 martie 2019
Vremea, 30 martie 2019
Vremea, 30 martie 2019

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, prima zi de sâmbătă ne întâmpină cu cer predominant noros. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 16 km/h, iar valorile termice se vor situa între 4 și 17 grade Celsius. Sunt slabe șanse să avem parte de precipitații însă.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Pentru locuitorii din Iași, weekend-ul debutează cu vreme destul de bună. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla cu o viteză de 19 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 4 și 15 grade Celsius. Nu vor apărea stropi de ploaie.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 16 km/h. Temperaturile se vor situa în jurul valorilor de 5 și 11 grade Celsius. Ploile vor ocoli însă malul Mării Negre.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de vreme frumoasă, un cer parțial noros și temperaturi cuprinse între 1 și 15 grade Celsius. Vântul va sufla slab , cu o viteză de 6 km/h.

Vremea în Cluj Napoca

Vremea în Cluj Napoca
Vremea în Cluj Napoca

În prima zi de weekend, clujenii vor avea parte de un cer parțial noros, vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între 1 și 17 grade Celsius.