News

Prognoza meteo sâmbătă, 7 septembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer senin în cea mai mare parte a teritoriului

06.09.2019 | 14:54
Prognoza meteo sambata 7 septembrie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Cer senin in cea mai mare parte a teritoriului

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 7 septembrie 2019, iar veștile sunt îmbucurătoare. După ultimele reprize de ploi, vremea se va încălzi treptat, valorile termice atingând pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm.

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 7 septembrie

Prognoza meteo pentru această zi vine cu vești bune, în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 29  grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de joi aduce vești bune. Cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 15 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 29 grade.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Astăzi, locuitorii din Iași vor scăpa de ploi, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h, iar valorile termice se vor situa între 15 și 28 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 47%.

Vremea în Brașov

vremea în Brașov
vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță plăcută, cu  cer parțial senin și șanse minime să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 15 și 28 grade Celsius.

Vremea în Cluj – Napoca

vremea în Cluj-Napoca
vremea în Cluj-Napoca

În Cluj Napoca, vremea va fi mohorâtă, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 14 km/h, iat valorile termice se vor situa între 14 și 27 grade Celsius. În ceea ce privește umiditatea, aceasta va atinge pragul de 42%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi senin cu doar 20% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 23 km/h, iar valorile termice se vor situa între 20 și 26 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 67%.

Tags: