PROGNOZA METEO. Temperaturi de pînă la minus 23 de grade

PROGNOZA METEO. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 16 februarie-1 martie. În primele zile ale săptămânii 16-22 februarie temperaturile vor coborî...
16.02.2015 | 13:02
PROGNOZA METEO Temperaturi de pina la minus 23 de grade
ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 16 februarie-1 martie. În primele zile ale săptămânii 16-22 februarie temperaturile vor coborî foarte mult, în unele zone urmând să se înregistreze chiar -23 de grade în termometre. În schimb, ultima săptămână din luna februarie vremea se va schimba brusc.

PROGNOZA METEO. BANAT

PROGNOZA METEO. La începutul intervalului, procesul de răcire a vremii va determina înregistrarea unor valori în general mai scăzute decât cele obişnuite ale perioadei, astfel că ziua vor fi în medie 3…5 grade, iar noaptea -7 la -4 grade. Între 20 şi 24 februarie vremea se va încălzi continuu, valorile mediate pe regiune ajungând la valori maxime de 8…11 grade, şi minime de -4…0 grade. Pentru ultimele zile ale intervalului de referinţă, deşi vor fi posibile uşoare variaţii de la o zi alta, temperaturile se vor menţine în general peste mediile climatologice ale sfârşitului de februarie.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză nu vor fi condiţii de precipitaţii, apoi însă probabilitatea de ploaie va creşte.

PROGNOZA METEO. CRIŞANA

PROGNOZA METEO. La începutul intervalului, vremea se va răci, determinând, în perioada 17-19 februarie, înregistrarea unor valori mai mici decât cele obişnuite pentru data calendaristică, cu precădere pe parcursul nopţilor, astfel că maximele vor fi în medie de 2…4 grade, iar minimele de -8…-4 grade. Între 20 şi 24 februarie, vremea se va încălzi continuu, valorile mediate pe regiune ajungând ziua la 8…10 grade şi noaptea la -3…0 grade. Pentru ultimele zile ale intervalului de referinţă, deşi vor fi posibile uşoare variaţii de la o zi alta, temperaturile se vor menţine în general peste mediile climatologice ale sfârşitului de februarie.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză nu vor fi condiţii de precipitaţii, apoi însă probabilitatea de precipitaţii, mai ales ploi, se va menţine ridicată.

Citeste mai mult pe RTV.NET