News

Prognoza meteo vineri, 10 mai! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: Vremea se situează între bună și tolerabilă

09.05.2019 | 16:00
Prognoza meteo vineri 10 mai Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Brasov sau Cluj Vremea se situeaza intre buna si tolerabila

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorolgie au indicat prognoza meteo pentru ziua de vineri, 10 mai. Vremea se anunță bună și tolerabilă, în funcție de regiuni și orașe. După ploile și codurile emise zilele trecute, avem parte de ceva liniște.

Prognoza meteo pentru vineri, 10 mai

ANM a indicat o vreme bună, față de zilele precedente unde vremea a fost acaparată de diverse coduri galbene și portocalii de vijelii și ploi torențiale. Iată ce au indicat specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie pentru vremea din cursul zilei de vineri, 10 mai!

Prognoza meteo pentru vineri, 10 mai
Prognoza pentru vineri, 10 mai
Sursa Foto: Pixabay

Vremea în București

Prognoza meteo vineri, 10 mai
Vremea în București
Sursa Foto: Accuwether

ANM a indicat temperatura maximă de 18 grade Celsius pentru ziua de vineri, 10 mai, alături de o aversă de ploaie sau furtună. Vânturi vin din zona de vest-nord-vest au 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea vine cu doar 8 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin dinspre zona de nord a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo vineri, 10 mai
Vremea în Brașov
Sursa Foto: Accuwether

Pentru Brașov, specialiștii indică maxima de 12 grade Celsius și câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin din zona de nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce temperatura minimă de 6 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin din zona de vest a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo vineri, 10 mai
Vremea în Constanța
Sursa Foto: Accuwether

Maxima zilei de vineri, 10 mai, este de 16 grade Celsius, alături de câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin din zona de sud-sud-est cu 18 km/h și cu rafale de 28 de km/h. Noaptea vine cu doar 10 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin dinspre vest cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h.

Vremea în Iași

Prognoza meteo vineri,10 mai
Vremea în Iași
Sursa Foto: Accuwether

Maxima zilei de vineri, 10 mai, în Iași, este de 15 grade Celsius, alături de câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin din zona de sud-sud-est a teritoriului României cu 15 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 9 grae Celsius și câteva averse. Vânturi vin dinspre sud-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo vineri, 10 mai
Vremea în Cluj-Napoca
Sursa Foto: Accuwether

Pentru Cluj-Napoca se anunță maxima de 15 grade Celsius și câteva averse de ploaie și furtui. Vânturi vin din zona de nord-nord-vest a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Noaptea aduce miniam de 8 grade Celsius și câteva averse. Vânturi vin dinspre vest cu 6 km/h și cu rafale de 17 km/h.