News

Prognoza meteo vineri, 12 iulie 2019. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Timișoara

11.07.2019 | 14:41
Prognoza meteo vineri 12 iulie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Timisoara
Prognoza meteo pentru 12 iulie 2019. Sursa foto: radioconstanța.ro

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru vineri, 12 iulie 2019. Vremea va fi mohorâtă la începutul acestui weekend, iar ploile sunt așteptate în mai multe regiuni ale țării. De data aceasta nu vorbim despre cantități mari de apă pe metrul pătrat, însă disconfortul termic este menținut în special în Bărăgan.

Prognoza meteo vineri, 12 iulie 2019 – informațiile, pe scurt

Temperaturile vor fi curpinse între 23 și 27 de grade Celsius în timpul zilei, iar noaptea acestea vor coborî până la 10 grade. Se vor semnala furtuni cu descărcări electrice în special în centrul țării (județele Sibiu și Brașov sunt cele mai vizate), dar ele nu sunt excluse nici pentru nordul Moldovei, Maramureș, Crișana și estul Transilvaniei.

Vremea în București

Bucureștenii au parte de 26 de grade mâine.

Meteorologii prognozează 26 de grade în Capitală. Cerul va fi mai mult noros, iar șansele de precipitații vor fi crescute în special după amiază. Noaptea, temperaturile vor coborî până la 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 11 kilometri la oră.

Vremea în Iași

Doar 23 de grade la Iași

Temperaturile vor fi cuprinse, în capitala Moldovei, între 13 și 23 de grade. Soarele se va ascunde după nori toată ziua, iar seara cresc și în această regiuni șansele de ploaie.

Vremea în Brașov

Cea mai mică temperatură dintre marile orașe se va înregistra la Brașov: 21 de grade

Brașovenii au parte de o zi ploioasă. Cei care ies afară trebuie să ia cu ei umbrela, căci precipitațiile vor fi nelipsite aproape la orice oră a zilei. Vor fi maximum 21 de grade Celsius. Șansele de precipitații se mențin la 50% până seara, în jurul orei 19. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 11 kilometri la oră.

Vremea în Cluj Napoca

Clujenii au parte de o zi mohorâtă

Clujenii nu văd soarele mult mâine, căci norii vor menține atmosfera gri a zilei de dimineață până seară. Maxima anunțată de meteorologi în orașul transilvănean este de 23 de grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor coborî până la 11-10 grade Celsius.

Vremea în Timișoara

25 de grade la Timișoara

În Timișoara, soarele va străluci mai mult în prima parte a zilei, căci după masa cresc șansele de ploaie. Norii se vor strânge pe cer în special după prânz. Vor fi maximum 25 de grade în orașul de pe Bega, iar temperatura nopții va fi de 13 grade.

Vremea în Constanța

prognoza meteo 12 iulie vremea in constanta
Ploile strică distracția celor aflați pe litoral

Cei care se află pe litoral primesc o vește neplăcută de la ANM. Ploile își vor face apariția dimineața, dar și după amiaza. Șansele de precipitații se vor menține pentru tot parcursul zilei. Maxima va fi de 23 de grade.