Prognoza meteo: vineri, 15 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Ploi și vreme rece

Alexa Serdan   
în HotNews
14/11/2019, 15:00
Prognoza meteo: vineri, 15 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Ploi și vreme rece
Prognoza meteo pentru vineri, 15 noiembrie. Vreme rece și ploi în mai multe zone ale țării. Sursa foto: bucurestifm.ro

Agenția Națională de Meteorologie transmite că vremea va fi destul de rece pe timpul zilei de vineri, 15 noiembrie din cauza unui val de aer siberian. Temperturile vor fi scăzute în majoritatea regiunilor țării, iar ploile își vor face simțită prezența. Nu este exclus ca în zonele montane să ningă și să viscolească.

Prognoza meteo pentru vineri, 15 noiembrie. Vreme rece și în continuă răcire

Meteorologii anunță că vremea va continua să se răcească, iar înnorările și ploile vor persista în mai multe zone ale țării. În zona montană precipitațiile vor cădea sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune un strat subțire de zăpadă.

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

ANM anunță o zi înnorată vineri cu doar 17 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat cu doar 10 km/h. Spre seară s-ar putea să cadă precipitații, dar nu vor fi însemnate cantitativ. Pe parcursul nopții maxima va scădea până la 8 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Prognoza meteo pentru Brașov nu aduce vești tocmai bune. Șansele de ploaie sunt ridicate și vor cădea averse sporadice. Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei și se vor înregistra doar 16 grade Celsius. Așadar, nu uitați să vă luați umbrela sau pelerina de ploaie.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

În Constanța vremea va fi plăcută și mercurul din termometre va arăta 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar soarele își va face simțită prezența. Vântul la sufla slab spre moderat cu o viteză de 16 km/h.

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

Maxima care se va înregistra în Cluj-Napoca va ajunge până la 17 grade Celsius, așadar va fi cald și plăcut. Cerul va fi parțial noros, dar soarele își va face apariția. Șansele de precipitații sunt destul de mici, dar nu este exclus să cadă câteva precipitații.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

În Iași va fi cea mai scăzută temperatură, dar apropiată de normalul acestei perioade din an. Prin urmare, meteorologii anunță o maximă de 13 grade Celsius, în timp ce minima se va înregistra în jurul valorii de 9 grade. Vântul va sufla slab spre moderat.

 

Închide ×