News

Prognoza meteo vineri, 16 august. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și iași. Unde revin furtunile!

15.08.2019 | 16:33
Prognoza meteo vineri 16 august Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si iasi Unde revin furtunile

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă pentru vineri, 16 august. Astfel, aflăm că vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și noaptea, în zona montană și în regiunile sudice, unde local vor fi averse și, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, precum și asociat ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21…22 de grade în nord și în depresiuni și 29 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade.

Vremea în București

Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 15 grade.

Prognoza meteo 16 august
Prognoza meteo 16 august

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării va fi una frumoasă, chiar dacă pe cer vor mai apărea și câțiva nori. Temperaturile maxime vor atinge 26 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 19 grade Celsius. Sunt șanse de ploaie de doar 12%, iar vântul va sufla cu 15 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 16 august
Prognoza meteo 16 august

Vremea în Brașov

Vremea va fi capricioasă în Brașov. Cerul va fi mai mult înnorat și chiar sunt șanse de 40% să plouă și chiar să se formeze o furtună. Temperaturile maxime vor atinge 20 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 10 grade Celsius. Vântul va adia cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 16 august
Prognoza meteo 16 august

Vremea în Iași

Vremea va fi mohorâtă și în Iași, unde cerul va fi mai mult înnorat și sunt șanse de 40% de ploaie. Temperaturile maxime vor ajunge la 24 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 12 grade Celsius. Vântul va sufla cu 24 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 16 august
Prognoza meteo 16 august