News

Prognoza meteo vineri, 2 august. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași! Unde se strâng nori de furtună!

01.08.2019 | 16:27
Prognoza meteo vineri 2 august Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Unde se strang nori de furtuna

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă pentru data de 2 august. Astfel, aflăm că vremea va fi caldă, local călduroasă în sud-vestul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate, averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului mai ales în jumătatea de est a țării, precum și în zonele de deal și de munte.  Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade.

Vremea în București

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate îndeosebi spre sfârșitul intervalului. Se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 32 de grade, iar cea minimă de 19 grade.

Prognoza meteo 2 august
Prognoza meteo 2 august

Vremea în Constanța

turiștii se vor bucura de o zi de vineri frumoasă pe litoral, chiar dacă cerul va mai fi și înnorat. Temperaturile maxime vor atinge 28 de grade Celsius, iar cele minime nu vor coborâ sub 22 de grade Celsius. Este posibil să se strângă chiar și nori de furtună, iar vântul va sufla cu 26 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 2 august
Prognoza meteo 2 august

Vremea în Brașov

Vremea se anunță frumoasă în Brașov, vineri. Cerul va fi parțial înnorat, dar temperaturile maxime vor atinge 26 de grade Celsius, iar cele minime vor coborâ până la 14 grade Celsius. Vântul va bate cu 15 kilometri pe oră și sunt șanse de 40% să plouă.

Prognoza meteo 2 august
Prognoza meteo 2 august

Vremea în Iași

Vremea se anunță una frumoasă, vineri, în Iași. Temperaturile maxime vor atinge 27 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, dar vor fi și nori răzleți, care ar putea aduce și o ploaie ușoară. Vântul va bate cu 17 kilometri pe oră, așa că norii au șanse reale să se împrăștie.

Prognoza meteo 2 august
Prognoza meteo 2 august