News

Prognoza meteo vineri 21 august. Temperaturile revin la normal!

20.09.2018 | 20:05
Prognoza meteo vineri 21 august Temperaturile revin la normal
ADVERTISEMENT

Conform prognozei meteo pentru ziua de vineri, 20 septembrie, temperaturile revin la normal pentru perioada în care ne aflăm. Meteorologii pot spune în sfârșit pot da vestea că a venit toamna și în România. Temperaturile vor fi de altfel în toată țara, în această zi, potrivite pentru o primă lună de septembrie. Valori ma iridicate vor fi însă în zonele de nord și nord-vest. Ploile își fac și ele apariția, așa că trebuie să ne pregătim umbrelele. Acestea sunt posibile în zona de sud și sud-vest. Previziunile meteorologice din partea montană sunt și ele în conformitate cu perioada în care ne aflăm. De asemnenea, restul țării va aduce și el grade în armonie cu toamna.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo vineri 21 septembrie aduce oamenilor un cer însorit
Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 21 septembrie, este una favorabila

Conform informațiilor acuuweather, constănțenii sau turiștii aflați la mare au astăzi parte de 26 de grade Celsius în termometre, care se simt cu un grad mai mult. Cel va fi unul predominant însorit. Vânturile sunt și ele prezente și vin din direcția de est, nord-est, cu o putere de 15 kilometri pe oră. Rafalele vin și ele cu 22 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 4. Iar precipitațiile nu sunt deloc prezente în această zi. Minima serii aduce 16 grade Celsius în termometre. Meteorologii prevăd un cer parțial noros. Vânturile vin din direcția de sud, sud-vest, cu 7 kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT

Vremea în Iași

Pognoza meteo vineri 21 septembrie este numai buna de plimbare
Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 21 septembrie, aduce o vreme frumoasa

Ieșenii au parte de 28 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Cerul este predominant însorit, iar procentu lde precipitații este unul inexistent. Vânturile vin din direcția de sud, sud- est, cu 9 kilometri pe oră. Minima serii aduce acestora 13 grade Celsius în termometre, care se simt ca 12. Meteorologii prevăd un cer mai mult senin.

ADVERTISEMENT

Vremea în Cluj

Prognoza meteo vineri 21 septembrie este una favorabila pentru clujeni
La Cluj-Napoca se înregistrează 27 de grade Celsius

Clujenii au parte de 28 de grade Celsius ca maximă a zilei. Procentul de precipitații este unul foarte mic, deloc îngrijorător, fiind de 2%. Cerul este predominant însorit. Indicele de ultraviolete este încă prezent, fiind unul moderat, de 4. Minima serii aduce 8 grade Celsisu în termometre, care se simt cu un grad mai mult. Meteorologii prevăd un cer senin, cu vânduri de 6 kilometri pe oră și rafale de 11 kilometri.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 21 septembrie, este favorabilă
La munte este vreme numai bună de plimbat

La munte sunt înregistrate 26 de grade Celsius, iar cerul este predominant însorit. Gradele din termometre se vor simți ca 28 și vor fi însoțite de vânturi, care vin din direcția de sud, cu 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, având o putere de 11 kilometri pe oră. Minima serii aduce doar 8 grade Celsius, iar procentul de precipitații este inexistent pe seara, la fel ca în timpul zilei. Conform meteorologilor, cerul este senin spre parțial noros. Vânturile vin din direcția de sud, cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu o putere de 11 kilometri pe oră.

ADVERTISEMENT