News

Prognoza meteo vineri, 23 iulie. Cum va fi vremea în țara noastră

Prognoza meteo vineri, 23 iulie. FANATIK vă spune cum va fi vremea în țara noastră
22.07.2021 | 23:46
Prognoza meteo vineri 23 iulie Cum va fi vremea in tara noastra
ADVERTISEMENT

Meteorologii au emis prognoza pentru vineri, 23 iulie. Aceștia au anunțat că, în general, vremea se menține frumoasă.

Totuși, nu este exclusă apariția ploilor. În a doua parte a zilei și seara vor apărea înnorări temporare.

ADVERTISEMENT

Prognoza meteo vineri, 23 iulie. Cum va fi vremea în țara noastră

În această noapte, în general, cerul se va menține variabil. În zonele montane, dar și în centrul și sudul țării vor apărea, izolat, înnorări și ploi de scurtă durată, slabe.

În cea mai mare parte a țării, vântul va sufla slab și moderat. Pe crestele Carpaților Meridionali vor fi unele intensificări.

ADVERTISEMENT

Termomentrele vor înregistra temperaturi minime ce se vor situa între 9 și 19 grade. Cele mai scăzute valori vor fi înregistrate în estul Transilvaniei.

Vremea vineri, 23 iulie, în România

Vineri, 23 iulie, vremea se va menține frumoasă, specifică acestei perioade. În prima parte a zilei, cerul va fi variabil. După-amiaza și seara, vor fi înnorări temporare. Pe arii restrânse în regiunile montane și izolat în restul țării se vor semnala ploi scurte, posibil însoțite de descărcări electrice.

ADVERTISEMENT

În general, vântul va sufla slab şi moderat, pe litoral se vor semnala ușoare intensificări. Termomentrele vor înregistra valori maxime curprinse între 23 şi 32 de grade. În sudul Olteniei se vor atinge cele mai ridicate. Minimele se vor încadra între 9 grade în depresiuni şi 20 de grade în nordul litoralului.

Vremea vineri, 23 iulie, în București

În această noapte, cerul se va menține variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Termomentrele vor înregistra temperaturi minime cuprinse între 16 – 18 grade.

ADVERTISEMENT

Vineri, vremea se menține frumoasă, normală din punct de vedere termic. În prima parte a zilei, cerul va fi variabil, iar, după-amiaza și seara, vor apărea înnorări temporare. Vântul va sufla slab şi moderat.  Maximele vor fi de 29 și 30 de grade, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Vremea vineri, 23 iulie, pe litoral

În general, vremea va fi frumoasã şi relativ normală din punct de vedere termic pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, în mare parte senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări trecătoare.

Termometrele vor înregistra temperaturi maxime ce se vor încadra între 25 şi 28 de grade. Valorile minime vor fi situate 17 şi 20 de grade. Apa mării va avea valori de 26 și 27 de grade.

Vremea vineri, 23 iulie, la munte

În general, vremea va fi frumoasă. În prima parte a zilei, cerul va fi variabil. După-amiaza și seara se vor fi înnorări temporare și, pe arii restrânse, mai ales în Carpaţii Meridionali, se vor semnala ploi de scurtă durată şi, cel mai probabil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Față de ziua precedentă, temperaturile vor crește ușor.

ADVERTISEMENT