News

Prognoza meteo vineri, 4 aprilie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer senin în cea mai mare parte a teritoriului

04.04.2019 | 16:12
Prognoza meteo vineri 4 aprilie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Cer senin in cea mai mare parte a teritoriului
ADVERTISEMENT

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo  pentru ziua de vineri, 5 aprilie. Am scăpat de ploi, astfel că vremea se va încălzi treptat, chiar dacă valorile termice vor continua să rămână ușor sub pragul normal pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo vineri, 5 aprilie

Prognoza meteo pentru această zi vine cu vești relativ bune, în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor situa între 15 și 19  grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de joi aduce vești bune. Cerul se anunță senin, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 5 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 18 grade.

Vremea în Iași

Vremea în iași
Vremea în iași

Astăzi, locuitorii din Iași  vor scăpa de ploi, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 27 km/h, iar valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 3 și 16 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 38%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță plăcută, cu un cer senin și șanse minime să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 19 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 2 și 17 grade Celsius.

Vremea în Cluj Napoca

Vremea în Cluj Napoca
Vremea în Cluj Napoca

În Cluj Napoca, cerul va fi parțial noros, cu  șanse minime să cadă vreun strop de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de 19 km/h, iat valorile termice se vor situa între 5 și 21 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 35%.

ADVERTISEMENT

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, cu doar 10% șanse de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 27 km/h, iar valorile termice se vor situa între 6 și 11 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 69%.