News

Prognoza meteo, vineri, 9 august! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: se întorc ploile

08.08.2019 | 16:00
Prognoza meteo vineri 9 august Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov se intorc ploile

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 9 august 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Vremea se anunță mohorâtă și ploioasă în cea mai mare parte a teritoriului, cu temeperaturi sub media intervalului în care ne aflăm.

Cum va fi vremea vineri, 9 august

Ziua de vineri nu aduce vreme  tocmai prietenoasă, mai ales că sunt semnalate ploi în majoritatea regiunilor țării. În ceea ce privește mercurul din termometre va indica valori cuprinse între 16 și 34 de grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, vremea se anunță caniculară, cu  temperaturi cuprinse între 22 și 34 de grade Celsius, iar vântul va sufla slab, cu o viteză de 16 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 50%, în timp ce șansele de precipitații nu vor depăși pragul de 10%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de vreme mohorâtă și ploioasă în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla cu o viteză de doar 8 km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 28 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 61%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță plăcută, cu cer parțial noros și minime șanse de a avea parte de stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 23 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 21 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 28 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 63%.

Vremea în Cluj-Napoca

vremea în Cluj-Napoca
vremea în Cluj-Napoca

Nici în Cluj – Napoca, vremea nu se anunță  foarte prietenoasă.  Astăzi va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 16 și 29 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Vântul va sufla slab  cu o viteză de doar 8 km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 28 grade Celsius. În schimb, umiditatea va atinge pragul de 67%.