PROGNOZA METEO. Vreme CANICULARĂ în weekend

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
30/07/2016, 00:00
PROGNOZA METEO. Vreme CANICULARĂ în weekend

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme caniculară în weekend. Sâmbătă, temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in Maramures si Transilvania şi 37 de grade în Lunca Dunării. În Bucureşti, indicele temperatură-umezeală va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară după-amiaza în sud şi în sud-est, unde şi disconfortul termic va fi mai accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in Maramures si Transilvania şi 37 de grade în Lunca Dunării.
Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a vrut să cumpere un jucător care a evoluat în Liga 1 Betano cu o sumă uriaşă. “Dădea 3.000.000€ pe el!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×