Cele mai citite

PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în toată ţara

PROGNOZA METEO. Ziua de sambata ne-aduce vreme frumoasa si in incalzire. Doar in Dobrogea mai apar ceva conditii de ploaie slaba, iar maximele termice ajung in intervalul 7...16 grade....
Autor: Ionuţ Cataramă | 21.03.2015 | 10:19
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în toată ţara

PROGNOZA METEO. Ziua de sambata ne-aduce vreme frumoasa si in incalzire. Doar in Dobrogea mai apar ceva conditii de ploaie slaba, iar maximele termice ajung in intervalul 7…16 grade.

In Dobrogea si in Baragan vremea se indreapta si temperaturile incep sa creasca. Pe litoral si in delta, in prima parte a zilei e posibil sa cada cativa stropi de ploaie, apoi norii se risipesc. Tot in aceste zone vantul continua sa sufle mai tare. Maximele urca pana la 13 …14 grade.

PROGNOZA METEO. In Moldova sudica si in nordul Munteniei se incalzeste simtitor. Daca ieri s-au inregistrat cel mult 6 grade, astazi termometrele vor indica 12…13 grade Celsius. Perioadele cu soare domina ziua si nu sunt semne de precipitatii.

In jumatatea nordica a Moldovei asteptam vreme foarte placuta, cu mult soare si cativa nori inofensivi. Vantul va avea unele porniri doar pe crestele montane, iar temperaturile, mult mai ridicate decat ieri, vor ajunge la 12…13 grade.

PROGNOZA METEO. In nordul Transilvaniei si in Maramures cerul se pastreaza curat intreaga zi, asa ca nu vorbim deloc despre precipitatii. Nici vantul nu isi face simtita prezenta, iar maximele urca pana la 11…12 grade.

Vestul tarii are parte de vreme foarte frumoasa, cu cer mai mult senin si temperaturi in crestere usoara fata de ieri. Dupa lasarea noptii apar ceva innorari, dar sansele de ploaie vor fi extrem de reduse.

PROGNOZA METEO. Centrul Romaniei scapa de innorari si precipitatii si sambata va avea atmosfera insorita toata ziua. Vantul va avea intensificari pe crestele Carpatilor, iar temperaturile vor fi mai modeste in zona depresionara.

In sud-vestul tarii gasim conditii meteo foarte bune. Norii nu se prea arata; vantul ramane domol, iar temperaturile cresc fata de ziua trecuta. Dupa pranz termometrele vor indica in jur de 15 grade.

PROGNOZA METEO. Tendinta de incalzire a vremii se pastreaza si in tinuturile sudice. Cerul va fi mai mult senin, iar maximele vor ajunge la 15-16 grade- valori usor mai ridicate decat ar fi normal in acest moment al anului.

Se incalzeste si in zona Capitalei. Maxima va ajunge in jurul valorii de 15 grade; soarele va straluci aproape nestingherit, iar vantul va sufla cel mult moderat. Maine dimineata termometrele vor indica in jur de 1 grad, dar la marginea orasului va fi putin mai rece de atat.

Norii din zona montana se imprastie, asa ca vom avea o zi placuta, cu mult soare si fara precipitatii. Vantul va avea unele intensificari in zonele de creasta, iar dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni ar putea sa se formeze ceata. Temperaturile, in crestere, devin pozitive in majoritatea masivelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!