Prognoza meteo. Vreme mohorîtă şi vînt puternic!

PROGNOZA METEO. Duminica va fi o zi mohorata, o zi rece, mai ales in regiunile extracarpatice ale tarii noastre, cu maxime la amiaza de la -3 grade in Moldova pana la 8 grade in Dealurile de Vest....
30.11.2014 | 08:41
Prognoza meteo Vreme mohorita si vint puternic
ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Duminica va fi o zi mohorata, o zi rece, mai ales in regiunile extracarpatice ale tarii noastre, cu maxime la amiaza de la -3 grade in Moldova pana la 8 grade in Dealurile de Vest. Iar in cursul zilei vor mai fi precipitatii slabe, sub forma de ploaie in Banat şi Crişana, mixte în Oltenia şi doar pe arii restrânse ninsori sau lapoviţe în celelalte regiuni. Se mentin si conditiile de polei, iar vantul inca se arata mai sprinten prin sud/vestul si sudul tarii.

In Capitala va fi vreme inchisa duminica, dimineata mai ninge putin si slab, iar la amiaza termometrele vor indica aproximativ 0 grade, in loc de 7 cat ar fi normal la sfarsit de noiembrie, ziua se anunta foarte rece.

ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Luni cerul este in continuare acoperit de nori, iar vremea tot rece ramane in sudul si estul tarii, unde temperaturile nu depasesc -5…-4 grade in miezul zilei, in timp ce in vest se ating la amiaza 6…7 grade mult mai placute. Iar pe parcursul zilei vor fi precipitatii pe arii din ce in ce mai extinse, mai ales ploi in Banat si Crisana, predominant ninsori in Oltenia si Muntenia, iar spre seara si noaptea si in Dobrogea si Transnilvania. La munte si in Moldova va ninge mai ales dupa caderea noptii, iar vantul va fi si el tot mai alert in sudul si sud/vestul teritoriului, local viscolind zăpada.

In Bucuresti vremea va fi închisă şi deosebit de rece, maxima nu depaseste -2…-1 grad, cu fulguieli trecatoare in primele ore ale zilei. Dar dupa-amiaza si noaptea precipitatiile, predominant ninsori, se intetesc, vantul se intensifica si el, iar trecator sunt posibile si depuneri de polei, vremea se inrautateste.

ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Marţi vor fi in continuare precipitatii pe arii extinse, predominant ninsori în Moldova, mixte în Muntenia, Oltenia şi Transilvania şi mai ales ploi în rest, deci inca sunt favorizate depunerile de polei, mai ales ca in jumatatea sudica a tarii si la munte vantul inca sufla cu putere. Prin urmare, la amiaza termometrele nu vor indica mai mult de -4 grade in Moldova, in timp ce in Dealurile de Vest si pe litoral se ating aproximativ 7 grade la amiaza.

În Bucuresti ramane vreme mohorata, inca mai sunt precipitatii mixte, iar vantul nu se linisteste deplin, asa ca temperatura de 0…1 grad a amiezii va fi resimtita ca mult mai scazuta.

ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Miercuri temperaturile cresc usor, la amiaza nu vor mai fi temperaturi negative, maximele zilei se incadreaza intre 0 si 10 grade la scara intregii tari. Dar in regiunile extracarpatice vremea ramane inchisa si precipitatiile, prezente local, vor fi mai ales sub forma de ploaie, in timp ce la munte se asteapta si lapoviţă si ninsori. Cu vant mai agitat in sudul tarii si pe crestele inalte de munte. Iar in a doua parte a saptamanii vorbim, in sfarsit, de un regim normal al temperaturii aerului, cu precipitatii putine si slabe cantitativ, iar in zonele joase isi face din nou aparitia ceata diminetilor.

Sursa: romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!