News

Prognoza meteo weekend 3-4 august 2019. Cum va fi vremea în București, Constanța, Timișoara, Brașov și Iași

02.08.2019 | 13:55
Prognoza meteo weekend 34 august 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Timisoara Brasov si Iasi

ANM a actualizat prognoza meteo pentru weekend-ul 3-4 august 2019. Sfârșitul de săptămână va fi unul instabil din punct de vedere termic. Până sâmbătă seara la ora 21:00 vor fi valabile două coduri galbene de ploi. Primul cod va expira mâine la ora 12:00, iar al doilea în jurul orei 21:00.

„În intervalul menţionat, în Maramureş, Transilvania, Moldova, Dobrogea, estul şi nord-estul Munteniei şi local în zona montană vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi pe arii restrânse 50…70 l/mp”, transmit meteorologii.

Vremea va fi ploioasă sâmbătă și duminică în cea mai mare parte a țării. Temperaturile vor fi de maximum 28-29 de grade în sudul teritoriului și ceva mai cald în vestul Olteniei și Banat. Se vor semnala ploi cu intensificări ale vântului, căderi de grindină și descărcări electrice frecvente.

Prognoza meteo pentru weekend 3-4 august 2019 în București

prognoza meteo weekend 3 4 august
Ploi în București, în acest sfârșit de săptămână

Bucureștenii vor avea parte de ploi abundente, în special în ziua de sâmbătă. Maxima pentru 3 august va fi de 28 de grade Celsius, iar pentru ziua de duminică, 4 august, de 26 de grade.

Vremea în Constanța

prognoza meteo weekend 3 4 august
Furtuni cu descărcări electrice la mare, mâine și poimâine

Cam mohorâtă vremea și pentru cei care se află la mare! Sâmbătă va fi o zi cu tunete și fulgere și ploi violente pentru cei aflați pe litoralul românesc. Duminică cerul va fi în general noros, iar ploile își vor face simțite prezența pe tot parcursul zilei, dar nu la aceeași intensitate ca sâmbătă.

Vremea în Timișoara

prognoza meteo weekend 3 4 august
Furtunile vor cădea și asupra orașului de pe Bega

Temperaturile coboară în Timișoara în timpul ploilor, de la 30 la 25 de grade Celsius, sâmbătă, 3 august. Ploile se restrâng pe teritoriul Banatului în ziua de duminică, 4 august.

Vremea în Brașov

vremea in brasov in weekend
Brașovenilor le va fi destul de frig mâine. Ploile reduc temperaturile.

Temperaturile scad drastic la Brașov, unde sâmbătă se vor atinge 23 de grade, pe fondul căderilor de grindină și al ploilor cu descărcări electrice, iar duminică vor fi doar 20 de grade Celsius.

Vremea în Cluj Napoca

vremea in weekend cluj
19 grade mâine, la Cluj.

Clujenii au parte de o vreme urâtă, iar cei care merg la concertele din cadrul festivalului Untold trebuie să ia cu ei umbrele sau pelerine de ploaie. Doar 19 grade sâmbătă.

Vremea în Iași

prognoza meteo 3 4 august iasi
Weekend ploios și la Iași

La Iași se vor înregistra doar 23 de grade sâmbătă și duminică. Ziua de 3 august va fi una ploioasă. Furtunile se restrâng considerabil duminică, 4 august.