Cele mai citite

PROGNOZA METEO. Weekendul se anunţă ÎNSORIT

PROGNOZA METEO. Weekendul se anunta unul insorit, desi prognozele de zilele trecute nu aratau deloc bine. Temperaturile sunt in crestere, iar sambata, cel putin, nu se anunta niciun strop de ploaie....
04.04.2015 | 11:42
PROGNOZA METEO. Weekendul se anunţă ÎNSORIT
ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Weekendul se anunta unul insorit, desi prognozele de zilele trecute nu aratau deloc bine. Temperaturile sunt in crestere, iar sambata, cel putin, nu se anunta niciun strop de ploaie.

Daca sambata soarele are inca dinti, in Bucuresti inregistrandu-se maximum 16 grade Celsius, in Constanta 13, la fel ca la Iasi, in Brasov 15, iar in Timisoara 20, duminica se incalzeste aproape peste tot, scrie ziare.com.

ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. BUCUREŞTI

In Capitala vor fi, duminica, 22 de grade Celsius, aceeasi temperatura inregistrandu-se si in Moldova, la Baia Mare 19, la Brasov 18, la fel ca la Cluj-Napoca sau Constanta, iar la Craiova vor fi 21 de grade Celsius, la fel ca in Timisoara. Intrega zi va fi una insorita, promit meteorologii.

PROGNOZA METEO. Luni, coordonatele se pastreaza, anuntandu-se 23 de grade Celsius pentru Bucuresti, Craiova si Galati, 22 pentru Timisoara, 21 pentru Brasov, Constanta. La Cluj-Napoca se vor inregistra maximum 19 grade Celsius, la fel ca la Baia Mare si Iasi. Soarele va intra in nori doar in Moldova.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri