News

Prognoza meteorologică luni, 15 iulie! Vremea în București, Constanța, Brașov și în Iași. Unde va lovi furtuna!

14.07.2019 | 19:56
Prognoza meteorologica luni 15 iulie Vremea in Bucuresti Constanta Brasov si in Iasi Unde va lovi furtuna

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru data de 15 iulie. Vremea va fi una capricioasă în toată țara. Temperaturile se vor situa sub regimul normal al acestei perioade, iar cerul va fi acoperit de nori în aproape toate regiunile. Va și ploua în multe orașe din România, iar în unele situații ploile se vor transforma ușor în vijelii și furtuni!

Vremea în București

Luni, 15 iulie, în Capitală, va fi o vreme capricioasă pe timpul zilei și se vor înregistra maxim 23 de grade. Pe timpul nopții, minimele vor ajunge chiar și la 13 grade. De asemenea, meteorologii informează că există posibilitatea să plouă în Capitală, luni, 15 iulie.

Prognoza meteo 15 iulie
Prognoza meteo 15 iulie

Vremea în Constanța

Constănțenii vor avea parte de o zi destul de mohorâtă, cu temperaturi maxime ce vor atinge 25 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 18 grade Celsius. Sunt șanse de 60% să plouă și chiar să se formeze furtuni pe litoral, potrivit www.accuweather.com. Vântul va adia cu 18 kilometri pe oră, iar cerul va fi mai mult înnorat.

Prognoza meteo 15 iulie
Prognoza meteo 15 iulie

Vremea în Brașov

Luni, vremea din Brașov suferă schimbări majore, față de zilele trecute. Temperaturile maxime nu vor depăși 18 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros și sunt 62% șanse de plaoie și chiar de furtuni! Vântul însă va adia cu 9 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 15 iulie
Prognoza meteo 15 iulie

Vremea în Iași

Prognoza meteo nu este una foarte favorabilă nici pentru orașul Iași. Temperaturile maxime vor ajunge la 25 de grade Celsius, însă sunt 60% șanse să plouă și chiar să se formeze furuni, cu fulgere și tunete! Temperaturile minime vor scădea până la 13 grade Celsius. Vântul va bate cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 15 iulie
Prognoza meteo 15 iulie