Life

Program America Express 2023. Zilele și orele care la care este difuzată emisiunea de pe Antena 1

Program America Express 2023, explicații utile. Care sunt zilele și orele care la care este difuzată emisiunea de pe Antena 1
19.01.2023 | 10:00
Program America Express 2023 Zilele si orele care la care este difuzata emisiunea de pe Antena 1
Program America Express 2023. Care sunt zilele și orele care la care este difuzată emisiunea Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Program America Express 2023, care sunt zilele și orele la care este difuzată emisiunea. Show-ul este unul iubit de foarte mulți români și așteptat cu interes.

Program America Express 2023. Care sunt zilele și orele care la care este difuzată emisiunea

America Express a fost chiar lider de audiență în ediția de ieri. Cătălin Scărlătescu și partenera lui din emisiune au reușit să obțină imunitatea și să fie pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Noul sezon de la America Express a început pe data de 15 ianuarie la ora 20:00. A continuat în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Așa că fanii primesc o veste foarte bună, aceea că vor putea să urmărească emisiunea de la Antena 1 foarte des.

ADVERTISEMENT

America Express, o emisiune cu pericole. Ce au fost învățate vedetele înainte de a porni la drum

Concurenții nu trebuie să se lupte doar pentru a ajunge primii și să câștige imunitatea sau amuletele. Trebuie să aibă grijă și la pericolele din jurul lor.

Aceștia au fost învățați încă de la începutul emisiunii America Express să fie atenți la cum se comportă. De asemenea, trebuie să vadă ce poartă pentru a nu se transforma în ținte pentru hoți sau traficanți. De altfel, Mexicul este o țară periculoasă în acest sens.

ADVERTISEMENT

Astfel, coordonatorul de securitate al emisiunii de la Antena 1 i-a învățat pe concurenți să nu poarte bijuterii vizibile. Aceştia nu trebuie sî facă pe eroii în cazul în care sunt tâlhăriți. Au fost sfătuiţi să le dea atacatorilor toate bunurile. Aşa vor orice fel de conflict violent sau să își pună viața în pericol.

„Evitați să purtați bjuterii vizibile, pentru că în felul acesta puteți deveni ținte. În cazul în care sunteți tâlhăriți, nu faceți pe eroii.

ADVERTISEMENT

Evitați conflictul, dați-le toate bunurile aflate asupra voastră și nu-i priviți pe agresori direct în ochi, pentru că se vor simți provocați”, le-a explicat coordonatorul de securitate al show-ului concurenților.

Cine sunt concurenții de la America Express 2023

Concurenții de la America Express sunt doar vedete și partenerii lor de viață, rude sau prieteni. Mai precis, la sezonul 2023 din America Express participă Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui. De asemenea, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda sunt plecaţi. La fel Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

De asemenea, tot la emisiunea de la Antena 1 mai participă și stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla.  Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh sunt şi ei prezenți.

Nu în ultimul rând, participante la emisiune mai sunt și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, dar Bie Adam, un cunoscut creator de conținut din online, și mama ei, Mihaela.

ADVERTISEMENT