Life

Program Antena 1 de 1 Decembrie 2022. Ce emisiuni speciale difuzează postul TV

Program Antena 1 de 1 Decembrie 2022. Telespectatorii se vor bucura de o serie de emisiuni speciale pe care postul tv le va difuza de Ziua Națională a României.
25.11.2022 | 16:45
Program Antena 1 de 1 Decembrie 2022 Ce emisiuni speciale difuzeaza postul TV
Program Antena 1 de 1 Decembrie 2022, Ziua Națională a României. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Program Antena 1 de 1 Decembrie 2022. De Ziua Națională a României cei de la Antena 1 au pregătit cireașa de pe tort.

Program Antena 1 de 1 Decembrie 2022. Serialul Adela va fi înlocuit

Programul Antena 1 pentru 1 decembrie nu este cu mult diferit de ce știam până acum. Supriza este însă finala Chefi la Cuțite 2022, care va fi difuzată de la ora 20.30, în locul serialului Adela.

ADVERTISEMENT

Astfel, de 1 decembrie, la Antena 1 veți putea vedea începând cu ora 8.00 celebrul matinal Neatza cu Răzvan și Dani, iar de la 12.00, Observatorul.

Așa cum ne-am obișnuit până acum, de la ora 14.00 începe emisiunea Mireasa, iar de la ora 16.00 începe din nou Observatorul.

ADVERTISEMENT

Ne vom amuza de la 16.30 cu ”România, râzi cu toast”, unde invitați vor fi Răzvan Simion, Mirela Vaida, Vlad Gherman, Doina Teodoru, Cosmin Natanticu, Ilona Brezoianu, dar și Alina Pușcaș.

Aceștia se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare, iar mai apoi, de la ora 19.00 avem din nou Observator – Sport/ Meteo.

ADVERTISEMENT

De la ora 20.30, pe 1 decembrie, începe finala Chefi la Cuțite 2022, mult așteptată de publicul larg.

Aceasta va dura până la 00.00, moment în care va începe Observatorul, cu Sport. După orele 00.30 vom putea urmări în reluare, ”România, râzi cu toast”, Observatorul, dar și emisiunea Mireasa.

ADVERTISEMENT

Finala Chefi la Cuțite 2022 va fi difuzată pe 1 decembrie la Antena 1

Menționăm că una dintre cele mai așteptate emisiuni de la Antena 1 rămâne Chefi la Cuțite. Tensiunile sunt cu atât mai mari în condițiile în care nimeni nu știe cine va fi marele câștigător.

În timpul celor mai recente ediții au avut loc mici conflicte, dar și momente de panică. Lui Titus Antonescu i s-a făcut rău în această săptămână din cauza stresului, iar Florin Dumitrescu a început să o atace pe Brigitta Gheorghe.

Înainte de a fi eliminată de la Chefi la Cuțite, concurenta l-a enervat la culme pe Florin Dumitrescu, cel care a salvat-o.

Bucătarul povestea că deși i-a mai dat o șansă, aceasta nu ascultă de niciun sfat.

”Ea și-a luat singură inițiativa de a pune un singur orez la fiert. Nu a întrebat ce fel de orez și a ales unul prefiert. Pentru felul astă de mâncare, de curry, se alege orezul basmatic, nu te duci în orezul de pilaf.

Ea nici nu știa de orezul luat de la Bontea și l-am pus pe Manciu să-l acopere. Eu de el aveam nevoie”, spunea Florin Dumitrescu, în una dintre cele mai recente ediții de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT