News

Program Auchan de Paște. Care este orarul pentru 27, 28, 29 și 30 aprilie

25.04.2019 | 14:57
Program Auchan de Paste Care este orarul pentru 27 28 29 si 30 aprilie

Gospodinele din toată țara sunt în febra cumpărăturilor de Paște. Casa ar trebui să fie deja curată, în așteptarea sfintei sărbători, iar bucatele pentru masa tradițională ar trebui să fie cel puțin cumpărate. În cazul în care trebuie să faceți cumpărături de ultimă oră, vă prezentăm programul magazinelor Auchan!

Vă prezentăm programul magazinelor Auchan de Paște 2019

Magazinele Auchan sunt deschise până la ora 24, în mod normal, însă cum Paștele vine pentru toată lumea, multe dintre magazinele Auchan vor funcționa după un program special.

Astfel, multe dintre magazinele Auchan vor fi deschise în perioada 23 aprilie-26 aprilie de la ora 8:00, la ora 23:00. Pe data de 27 aprilie, cumpărătorii care preferă magazinele Auchan vor avea timp de cumpărături mai scurt, deoarece magazinele se vor deschide la ora 08:00 și se vor închide la ora 18:00!

Unele magazine Auchan sunt deschise chiar si in ziua de Paste

Unele magazine Auchan sunt deschise chiar și în ziua de Paște

Pe data de 28 aprilie, în ziua Paștelui, multe dintre magazinele Auchan vor fi închise. La fel de multe magazine din lanțul Auchan sunt însă deschise chiar și de Paște. Astfel, de exemplu, magazinul Auchan Cotroceni va fi deschis și în ziua paștelui.

Cei care vor dori să mai facă ceva cumpărături în ziua de Paște vor putea merge la magazinul Auchan Cotroceni de la ora 14:00.  Magazinul va rămâne deschis până la miezul nopții!

Pentru mai multe detalii legate de magazinul Auchan preferat de dumneavoastră, puteți găsi exact programul după care va funcționa de Paște AICI!

Grupul francez Auchan, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de retail, a reintrat pe profit anul trecut, raportând un profit de 74,99 de milioane de lei, în condițiile în care în 2016 pierderile înregistrate au fost de 23,9 milioane de le, potrivit datelor publice.

În ceea ce privește cifra de afaceri, retailerul a raportat venituri de 5,22 de miliarde de lei, în creștere cu 7% față de anul precedent, când afacerile Auchan s-au ridicat la 4,89 miliarde de lei.

În România, rețeaua Auchan numără în prezent 33 de hypermarketuri, 15 magazine de proximitate și 3 supermarketuri MyAuchan.