News

Program Auchan de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

14.08.2019 | 13:36
Program Auchan de Sfanta Maria Care este orarul pentru zilele de 15 si 16 august
Ce program va avea Auchan în minivacanța de Sfânta Maria *foto: playtech.ro

Adormirea Maicii Domnului are o semnificație aparte pentru ortodocși, motiv pentru care angajații din mediul public, dar și o parte din cei din mediul privat, au parte de mai multe zile de vacanță. Pentru cei care decid să își petreacă zilele libere la o petrecere în familie sau la un grătar, aceștia trebuie să știe că programul la Auchan a rămas la fel și în timpul minivacanței de Sfânta Maria.

Programul Auchan de Sfânta Maria

Astfel, cei care vor să își „refacă” rezervele de bere vor avea cum să o facă chiar de la lanțuri de hipermarketuri Auchan. Astfel, în toate cele patru zile din vacanță, programul celor de la Auchan este normal, cu începere de la ora 08:00 și până la ora 22:00.

În România, rețeaua Auchan numără în prezent 33 de hypermarketuri, 15 magazine de proximitate și 4 supermarketuri MyAuchan. Retailerul a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 5,22 miliarde de lei. Mai mult, retailerul a reintrat pe profit, raportând un profit de 74,99 de milioane de lei, în condițiile în care în 2016 pierderile înregistrate au fost de 23,9 milioane de lei, potrivit datelor publice.

Ce program va avea Auchan în minivacanța de Sfânta Maria
Ce program va avea Auchan în minivacanța de Sfânta Maria *foto: palas mall

Minivacanță de Sfânta Maria pentru cetățenii români din sistemul bugetar

Din moment ce ziua de 15 august este declarată zi liberă prin lege, atunci guvernanții au decis să dea liber și în ziua de vineri, 16 august. Astfel, pentru al doilea an la rând pentru ca oamenii muncii să se bucure din plin de weekend, primesc liber, în plus, și ziua de vineri, 16 august 2019. Astfel că, statul le oferă 2 zile libere în această lună. Muncitorii vor reveni la serviciu luni, 19 august 2019.

Tags: