Life

Program Bebe Tei 2023. De la ce oră se deschid magazinele

Program Bebe Tei în 2023. De la ce oră se deschid magazinele cunoscutului lanț de farmacii. Unde le poți găsi în București.
19.03.2023 | 08:00
Program Bebe Tei 2023 De la ce ora se deschid magazinele
Program Bebe Tei 2023. Când se deschid magazinele lanțului de farmacii. Sursa foto: comenzi.bebetei.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce program au farmaciile Bebe Tei în 2023? Acest lanț de farmacii este cunoscut pentru diversitatea produselor, precum și pentru prețurile accesibile. Care sunt locațiile disponibile în București?

Program Bebe Tei 2023. În ce interval orar sunt deschise magazine

În fiecare zi, mii de persoane trec pragurile cunoscutelor farmacii Bebe Tei, acolo unde există o gamă largă de produse. Clienții pot achiziționa produse speciale pentru copii, printre care și jucării, dar și cosmetice și diverse produse naturiste.

ADVERTISEMENT

Cei care locuiesc în București trebuie să știe că aici există, în prezent, șase locații Bebe Tei, după cum urmează. Două dintre acestea se află în Sectorul 3, una în Sectorul 1, una în Sectorul 2, precum și câte o farmacie în Sectoarele 5 și 6. De asemenea, există și o locație în Constanța, la Vivo Mall.

Un lucru important de menționat este faptul că nu toate farmaciile au același program. În timp ce la unele programul este același de luni până duminică, în afară de sărbători, altele se închid mai devreme în weekend.

ADVERTISEMENT

De exemplu, magazinele Bebe Tei din mall-urile Plaza România (Sector 6), Sun Plaza (Sector 4) și cel din Vitan (Sector 3) au același program, respectiv 10:00 – 22:00, de luni până duminică, potrivit informațiilor regăsite pe site-ul lanțului de farmacii. Și magazinul din Constanța este deschis în același interval orar.

În schimb, magazinele Showroom Vila Bebe Tei (Sector 2) și și Bebe Tei Rebreanu (Sector 3) sunt deschise în intervalul 08:00 – 17:00 de luni până vineri. În zilele de sâmbătă, programul este 08:00 – 19:00, în timp ce duminica magazinele au programul 08:00 – 17:00.

ADVERTISEMENT

Magazinul Bebe Tei Biharia (Sector 1) este deschis în intervalul 08:00 – 21:00 de luni până vineri. La fel ca în cazul celor două menționate anterior, programul de sâmbătă este de la 08:00 la 19:00. În schimb, farmacia este închisă duminica.

Ce produse poți cumpăra de la farmaciile Bebe Tei

Un plus al farmaciilor Bebe Tei îl reprezintă faptul că prețurile sunt mult mai mici decât în alte părți. Tocmai din acest motiv, multe persoane aleg să-și cumpere produsele de aici și nu de la supermarket sau de la alte farmacii.

ADVERTISEMENT

În aceste magazine se pot găsi mai ales produse destinate copiilor, cum ar fi cele de îngrijire, dar și cărucioarele, transportoarele și hrana specială pentru aceștia. De altfel, părinții le pot cumpăra jucării celor mici, dar și jocuri educative sau de societate, care au prețuri foarte accesibile.

Mai mult, există și scaune de transport la Bebe Tei. Părinții le pot achiziționa atât pentru bebeluși, cât și pentru copii mai mari. În stocul farmaciilor se regăsesc și sisteme de purtare, cum ar fi hamuri sau marsupii.

Deși acest lanț de farmacii este destinat mai ales bebelușilor, nu sunt comercializate doar produse pentru copii. Se regăsesc numeroase produse cosmetice, dermatocosmetice și de îngrijire, la prețuri mult mai accesibile decât în alte părți. Nu lipsesc nici anumite alimente, băuturi sau suplimente alimentare.

ADVERTISEMENT
Tags: