News

Program Carrefour de Paşte 2020. Care este intervalul orar pentru 18, 19, 20 şi 21 aprilie

13.04.2020 | 18:02
Program Carrefour de Paste 2020 Care este intervalul orar pentru 18 19 20 si 21 aprilie
ADVERTISEMENT

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și, chiar dacă nu vei avea alături întreaga familie, ca în fiecare an, asta nu înseamnă că nu poți savura bucatele de care știm că îți este foarte dor. În plus, măsurile anunțate de autorități pentru a stopa răspândirea noului tip de coronavirus nu te împiedică să ieși din casă pentru cumpărături, iar supermarketurile și hipermarketurile din toată țara îți stau la dispoziție.

Program Carrefour de Paște. Toate magazinele sun închise pe 19 și 20 aprilie

În cazul magazinelor Carrefour, acestea vor rămâne deschise în perioada 13-17 aprilie, cu mențiunea că programul poate varia în funcție de locație. Angajații au liber, însă, în cele două zile care marchează Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, motiv pentru care compania îndeamnă toți clienții să își procure din timp produsele necesare.

ADVERTISEMENT

Concret, potrivit datelor furnizate de site-ul oficial al lanţului de magazine, programul Carrefour de Paște este următorul:

  • 13-17 aprilie: 08:00 – 22:00
  • 18 aprilie: 08:00 – 18:00
  • 19-20 aprilie: închis
  • 21 aprilie: 08:00 – 22:00
ADVERTISEMENT

Și Auchan închide magazinele în prima și a doua zi de Paște

La rândul lor, reprezentanții lanțului de magazine Auchan au anunțat că hipermarketurile şi supermarketurile sale se vor închide în prima şi a doua zi de Paşte. Totodată, retailerul multinațional francez cu sediul în Lille precizează că atât magazinele fizice din România, cât şi cel online sunt aprovizionate cu tot ceea ce este necesar pentru sărbători, pentru ca oamenii să-și poată face din timp toate cumpărăturile necesare.

Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, precum şi magazinele de proximitate MyAuchan independente vor avea în acest an un program special de Paşte diferit faţă de anii trecuţi.

ADVERTISEMENT

Astfel, având în vedere multiplele eforturi depuse de angajaţi în acestă perioadă pentru a asigura buna aprovizionare a magazinelor, umplerea rafturilor, tratarea fluxurilor crescute, întărirea condiţiilor de igienă şi siguranţă sanitară etc., compania a decis că nu doar în prima zi, ci şi în a doua zi de Paşte, magazinele Auchan să fie închise în toată ţara, oferind astfel întregului personal din magazine posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia şi de a se odihni.

În ceea ce priveşte cumpărăturile pentru sărbătorile pascale, atât magazinele fizice din toată ţara, cât şi cel online, sunt deja aprovizionate cu tot ceea ce este necesar pentru această perioadă – de la alimente de bază, carne de miel, legume, verdeţuri, ouă, lactate, cât şi produse din ciocolată, cozonaci şi coşuri tematice ce pot fi oferite cadou.

ADVERTISEMENT

Reamintim că Auchan a pus în aplicare un plan extins de protecţie în magazinele sale: instalarea geamurilor de protecţie din plexiglas la casele de marcat din toate magazinele; igienizarea sistematică a cărucioarelor, coşurilor de cumpărături, caselor, benzilor de produse, POS-urilor, precum şi a vitrinelor şi frigiderelor; igienizarea şi dezinfectarea, cu regularitate, a intrărilor şi scărilor rulante; plasarea dispozitivelor automate de dozare gel dezinfectant la intrări, precum şi în diverse puncte din interiorul magazinelor;

verificarea periodică a sistemelor de ventilaţie din magazine; eliminarea testerelor de produse şi anularea degustărilor şi evenimentelor din magazine; monitorizarea zilnică a stării de sănătate a angajaţilor prin măsurarea temperaturii prin termo-scanare în momentul venirii la serviciu şi este în coordonare permanentă cu autorităţile pentru implementarea măsurilor suplimentare de siguranţă sanitară”, au anunţat reprezentanții companiei printr-un comunicat dat publicității în cursul zilei de luni, 13 aprilie.

ADVERTISEMENT