News

Program concert Metallica București 2019 și reguli de acces

14.08.2019 | 13:56
Program concert Metallica Bucuresti 2019 si reguli de acces
Marele concert Metallica, astăzi, pe Arena Națională din Capitală. Sursa foto: Golden1Center

Azi e ziua marelui concert Metallica de la București, spectacol care se anunță incendiar astăzi, a fost afișat în urmă cu ceva timp, iar cei care vor să participe la show nu mai au cum, căci s-au vândut toate biletele. Concertul va începe undeva după ora 20:00, pe Arena Națională, iar evenimentul face parte din turneul Worldwired Tour 2019.

Ziua marelui concert Metallica: regulile de acces pe Arena Națională

România este una dintre cele 25 de țări unde va cânta una din cele mai iubite trupe de muzică rock din lume. Pe lista artiștilor de la Metallica mai figurează și Portugalia, Spania, Italia, Elveția, Franța, Irlanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia și Rusia, printre alte țări.

În acest turneu, trupa Metallica va fi însoțită de bandurile Ghost și Bokassa, cele care vor deschid mega-concertul anunțat. Showul din București este organizat de Emagic, iar biletele la concertul Metallica s-au vândut ca pâinea caldă în 24 de ore de la anunțarea spectacolului. Metallica este pentru a doua oară în România, scrie infomusic.ro.

concert metallica
Afișul concertului care are loc astăzi

Nu se recomandă intrarea copiilor pe stadion

Accesul pe Arena Națională se va face la ora 16:30. Intrarea în incintă se va face strict pe baza biletului cumpărat sau a invitației, dacă este cazul. Între orele 17:45 și 19:45 vor concerta trupele Ghost și Bokassa, iar în jurul orei 20:00, poate chiar după ora 20:15, pe scenă vor urca cei de la Metallica.

Cu privire la accesul pe stadion, fanii muzicii rock trebuie să știe că au la dispoziție trei intrări special amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu și strada Pierre de Coubertin. Organizatorii le recomandă spectatorilor să țină cont de zona în care au biletele și să se îndrepte spre poarta cât mai apropiată de respectiva zonă.

Accesul se va face o singură dată pentru o singură persoană exclusiv pe baza biletului. De asemenea, fanii Metallica trebuie să aibă asupra lor și buletinul de identitate pentru orice eventualitate. Cei care ies de pe stadion în timpul concertului nu vor putea reintra decât dacă își cumpără bilet din nou, deci e recomandat ca spectatorii să stea până la finalul evenimentului, mai ales dacă și-au luat biletul special pentru Metallica și nu sunt neapărat încântați de cele două trupe care cântă în deschidere.

Nu se recomandă accesul copiilor mai mici de 12 ani din cauza sunetelor intense (vorbim despre un concert de hard-rock). „Însă, dacă alegeți să veniți însoțiți de cei mici, o veți face pe propria răspundere, pe baza biletelor de acces achiziționate pentru aceștia. Totodată, vă recomandăm să asigurați copiilor căști de protecție. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult”, avertizează organizatorii.