Life

Program TV Crăciun 2021, duminică, 26 decembrie. Ce filme poți vedea la Pro TV, Antena 1, Kanal D, Cinemax. Finala I umor 2021 e în seara de Crăciun

FANATIK vă prezintă panoplia de filme pe care telleviziunile le pun la dispoziţie telespectatorilor în a doua zi a Sfintei Săbători a Crăciunului, dar evenimentul principal este finala I umor 2021 la Antena 1
26.12.2021 | 11:33
Program TV Craciun 2021 duminica 26 decembrie Ce filme poti vedea la Pro TV Antena 1 Kanal D Cinemax Finala I umor 2021 e in seara de Craciun
Program TV Crăciun 2021, duminică, 26 decembrie. Ce filme poți vedea la Pro TV, Antena 1, Kanal D, Cinemax. E seara finalei Iumoe2021 la Antena 1. Foto: Antena 1.ro
ADVERTISEMENT

Şi duminică, 26 decembrie, este o zi bogată în alegeri pentru cinefili, pentru că maratonul filmelor de calitate, în special ale celor cu tematica la momentul festiv al zilei continuă la fel de intens, astfel încât va fi greu de deslipit din faţa micilor ecrane de dimineaţă şi până spre miezul nopţii.

Fotbal din Premier League la Eurosport în programul de Crăciun duminică, 26 decembrie

În această zi există şi o fereastră pentru iubitorii sportului, dacă, bineînţeles, nu se vor mai amâna partide din etapa de Boxing Day din Premier League. Dacă totul va fi OK veţi putea viziona trei meciuri: de la ora 17:00 Man. City – Leicester, de la ora 19:30 Aston Villa – Chelsea şi de la ora 22:00 Brighton -. Brentford.

ADVERTISEMENT

Asta însă doar cu condiţia ca pandemia de coronavirus să nu îşi facă iar de cap printre echipele din Premier League, pentru că există deja două meciuri amânate, unul fiind al lui Liverpool. una dintre pretendentele la titlu din acest sezon. Există, din păcate, o probabilitate destul de mare ca până duminică să mai poată apărea unul sau două focare de COVID, care să ducă la alte amânări.

PRO TV. şapte filme în programul de Crăciun, duminică, 26 decembrie

Ca şi sâmbătă, PRO TV nu se dezminte şi face inclusiv din a doua zi de Crăciun, duminică, 26 decembrie, un festival al filmelor, cu nu mai puţin de şapte pelicule difuzate, începând din zorii zilei şi terminând în noaptea dinspre duminică spre luni.

ADVERTISEMENT

Primele două filme se adresează cu precădere copiiilor, după care urmează producţii care să asigure multă destindere şi o bună dispoziţie, dar care sunt la fel de potrivite şi pentru adulţi. Aşadar începem cu Nany McPhee: Marea înfruntare şi apoi Grinch, pentru ca de la ora 12:15 să fie loc pentur toată lumea în faţa micilor ecrane: O coroană de Crăciun, Drumul spre casă, Frumoasa şi bestia. Doar filmele de seară sunt de altă factură, departe de magia Crăciunului: Infernul din zgârie-nori şi Star Wars: Skywalker.

Antena 1 are marea finală I Umor şi nici un film de Crăciun

Singurul post cu rating mare, care a doua zi de Crăciun nu are nici un film în program, este Antena 1. Care însă mizează pe o cotă mare de audienţă înecpând cu ora 20:00, când va începe o nouă finală din celebrul show de comedie I Umor, care îşi va desemna câştigătorul celei de-a 11-a ediţii şi a premiului de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că este sezonul 11 pe scenă vor urca 11 concurenţi care se vor bate la figurat pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Pentru membrii juriului, acelaşi de ani de zile, Mihai Bendeac, Delia Matache şi Cheloo nu va fi deloc o  misiune uşoară pentru a stabili marele câştigător.

TVR e prinsă în atmosfera Crăciunului cu filme pe ambele programe

Şi postul naţional de televiziune este conectat la maxim în aceste zile la atmosfera Crăciunului, un eveniment care are un loc foarte bine definit la capitolul filme atât pe TVR 1 cât şi pe TVR 2. Pe TVR 1 avem în cursul dimineţii filmul Luminile Crăciunului şi puţin după prânz, la ora 15:40 Crăciun în Munţii Blue Ridge.

ADVERTISEMENT

TVR 2 întrece însă cu mult toate programările de pe primul post naţional, venind cu nu mai puţin de patru oferte, dintre care, ce este drept, doar o singură peliculă întruneşte atributele sărbătorii, Nuntă de Crăciun. Alte două fac parte din binecunoscuta serie a lui Margelatu, Misterele Bucureştilor şi Masca de argint, cu Florin Piersic în rolul justiţiarului, iar ultimul film este C urtezana, cu Michelle Pfeiffer în rol principal.

Şi Prima TV şi Kanal D intrâ în hora filmelor de Crăciun

Prima TV, care a renunţat de câteva luni la filme pentru a face loc genurilor de emisiuni de reality-show sau de divertisment, cu precădere Florin Călinescu show, are totuşi în program două pelicule de Crăciun: Un sărut de Crăciun şi Prieteni şi atât. Şi Kanal D, care se individualizează prin seriale turceşti, bagun un film de Crăciun în grilă: Haos de Crăciun.

Naţional TV nu putea scăpa prilejul de a ne menţine în atmosfera Crăciunului. După un superfilm emoţionant, plecat de la un caz real, Hachiko, povestea unui câine avem o comedie zbuciumată, Un Crăciun Rock and Roll. Antena Stars a introdus un film în program, al doilea film despre Colţ Alb: Mitul lupului alb, după care invită la un show antrenant cu Andrei Ştefănescu şi Andreeas Bănică, Ghiceşte vedeta.

  • ora 08:15 Nanny McPhee: Marea înfruntare: PRO TV
  • ora 10:10 Luminile Crăciunului: TVR 1
  • ora 10:30 Grinch: PRO TV
  • ora 12:00 Un sărut de Crăciun: Prima TV
  • ora 12:15 O coroană de Crăciun: PRO TV
  • ora 13:10 Misterele Bucureştilor: TVR 2
  • ora 14:15 Drumul spre casă: PRO TV
  • ora 15:40 Crăciun în munţii Blue Ridge: TVR 1
  • ora 16:15 Frumoasa şi bestia: PRO TV
  • ora 18:45 Nuntă de Crăciun: TVR 2
  • ora 19:30 Colţ Alb: Mitul lupului alb: Antena Stars
  • ora 20:00 I umor finala: Antena 1
  • ora 20:00 Prieteni şi atât: Prima TV
  • ora 20:00 Haos de Crăciun: Kanal D
  • ora 20:00 Hachiko: povestea unui câine: Naţional TV
  • ora 20:00 Infernul din zgârie-nori: PRO TV
  • ora 20:20 Masca de argint: TVR 2
  • ora 20:30 Viaţa lui Pi: PRO Cinema
  • ora 21:00 BD intră în acţiune: B1TV
  • ora 22:00 Star Wars: Ascensiunea: PRO TV
  • ora 22:00 Un Crăciun rock and roll: Naţional TV
  • ora 22:20 Curtezana: TVR 2
  • ora 22:35 Noaptea magică: Cinemax

 

 

ADVERTISEMENT