Fotbal international

Program de foc pentru Real Madrid la începutul lunii februarie! Trei deplasări grele pentru “galactici” în şapte zile

01.02.2019 | 19:13
Program de foc pentru Real Madrid la inceputul lunii februarie Trei deplasari grele pentru galactici in sapte zile

Real Madrid va avea un program de foc la începutul lunii februarie. Vineri a avut loc tragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei Regelui, iar “galacticii” îşi vor întâlni marea rivală în dubla care va decide prima finalistă din Copa del Rey. Meciul cu Barcelona a picat într-un moment în care madrilenii aveau deja un program dificil.

În şapte zile, Real Madrid va avea trei deplasări de foc, iar prima va fi chiar pe terenul Barcelonei. Pe 6 februarie, de la ora 22:00, campioana Europei va juca împotriva catalanilor în manşa tur a semifinalelor din Cupa Spaniei. Trei zile mai târziu, formaţia antrenată de Santiago Solari se va deplasa pe “Wanda Metropolitano” pentru derby-ul cu Atletico Madrid, meci programat să se dispute sâmbătă, 9 februarie, de la ora 17:15.

Program de foc pentru Real Madrid la începutul lunii februarie. Duel vital cu Ajax Amsterdam

Real Madrid îşi va încheia programul de foc de la începutul lunii februarie cu manşa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Campioana Europei va juca la Amsterdam cu Ajax, partidă programată să se joace miercuri, 13 februarie, de la ora 22:00. Nu este singura perioadă grea pentru Real Madrid în viitorul apropiat. Pe 27 februarie, Real Madrid şi Barcelona vor juca manşa retur din semifinalele Cupei Spaniei. Trei zile mai târziu, cele două rivale se vor întâlni şi în campionat, în etapa a 26-a din La Liga.

Program de foc pentru Real Madrid la începutul lunii februarie. Ce meciuri au "galactici"
Program de foc pentru Real Madrid la începutul lunii februarie. Ce meciuri au “galactici”

Ernesto Valverde, antrenorul Barcelonei, a vorbit la conferinţa premergătoare meciului cu Valencia despre confruntarea cu Real Madrid din Cupa Spaniei. “Va fi o dublă interesantă. Aceste două meciuri vin într-un moment în care ne luptăm pentru locurile din clasament şi începe şi Liga Campionilor. Vom vedea dacă sunt în stare să ajungem până în finală. Prindem Realul în cel mai bun moment al echipei din acest sezon”, a declarat Ernesto Valverde.