Fotbal intern

Programul etapei a 2-a din play-off-ul Ligii 1 Betano! Când se joacă capul de afiș al etapei Astra-FCSB

Programul etapei a 2a din playofful Ligii 1 Betano Cand se joaca capul de afis al etapei AstraFCSB

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul celei de-a doua etape din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 Betano. Cele 7 meciuri, 3 din play-off, 4 din play-out, se vor desfășura pe timpul a patru zile, de vineri 15 martie până pe 18 martie. Derby-ul etapei dintre Astra Giurgiu și FCSB se va juca duminică, 17 martie, de la ora 20:30. Toate partidele vor fi transmise de cele trei televiziune: Digi Sport, Telekom Sport și Look Tv.

Programul etapei a 2-a din play-off-ul Ligii 1 Betano

Etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 Betano va debuta cu meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova. În sezonul regulat, oltenii au avut probleme mari cu Sepsi. În etapa a doua au pierdut cu 0-1 pe teren propriu, în timp ce în retur au făcut egal la Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

Celelalte două partide din play-off se joacă în zilele următoare. Sâmbătă Viitorul va primi vizita celor de la CFR Cluj, în timp ce Astra Giurgiu va întâlni duminică, pe teren propriu, pe cei de la FCSB.

Vezi unde joacă echipa ta favorită în etapa a doua din play-off/play-out! ?⚽️

Gepostet von Liga Profesionista de Fotbal LPF am Dienstag, 5. März 2019

Programul etapei a 2-a din play-out-ul Ligii 1 Betano

Play-out-ul etapei a doua începe cu duelul de sâmbătă dintre Dunărea Călărași și Politehnica Iași, de la ora 13:00. Gaz Metan – Dinamo București se joacă duminică, de la ora 17:30, în timp ce luni se vor întâlni Concordia Chiajna cu FC Hermannstadt și FC Voluntari și FC Botoșani.

În play-out meciul rundei pare a fi cel dintre Gaz Metan și Dinamo. Cele două echipe au luptat până în ultimele runde pentru un loc în top 6, dar medieșenii și „câinii” au ratat play-off-ul când au rămas cu două etape de jucat din Liga 1 Betano.