Fotbal intern

Steaua şi Viitorul, “lucrate” din interior! LPF, amatorism total!

FCSB e deja calificată în grupele Europa League, iar împotriva celor de la Sporting joacă pentru a-şi asigura potul cel mare, o felie de tort de la "masa bogaţilor" din Champions League....
08.08.2017 | 20:12
Steaua si Viitorul lucrate din interior LPF amatorism total
ADVERTISEMENT

FCSB e deja calificată în grupele Europa League, iar împotriva celor de la Sporting joacă pentru a-şi asigura potul cel mare, o felie de tort de la “masa bogaţilor” din Champions League. Viitorul se luptă şi ea pentru milioanele asigurate de grupele EL, însă programările făcute de Liga Profesionistă de Fotbal, practic, le sabotează pe cele două reprezentante ale României în Europa!

Astfel, odată cu victoria de la Plzen, FCSB şi-a asigurat nu doar peste 10 milioane de euro, dar şi o lună septembrie infernală. Forurile conducătoare ale fotbalului românesc au introdus şi în luna septembrie o etapă intermediară, la fel ca în luna august. Diferenţa este că FCSB va juca atunci derby-urile cele mai importante pentru ea: cu Dinamo, cu CFR şi cu Viitorul.

ADVERTISEMENT

Program FCSB. Joacă la trei zile în toată luna septembrie

Chiar în săptămâna dintre primele două meciuri din faza grupelor, FCSB va fi obligată să joace şi o etapă intermediară, la fel ca şi Viitorul dacă se va califca în dauna celor de la Salzburg. Iar de pe 9 până pe 28 septembrie, FCSB va juca la trei sau patru zile, în funcţie de competiţia europeană în care va fi angrenată, Champions League sau Europa League. Valabil şi pentru Viitorul dacă va avea “curajul” să se califice.

În plus, e la fel şi în august, când LPF a programat o etapă intermediară în această săptămână, care precede meciurile europene decisive pentru accesul în grupele competiţiilor europene! În joc au mai rămas doar FCSB şi Viitorul, care vor avea de jucat 4 partide în decurs de mai puţin de două săptămâni. Trupa lui Dică va stabili cu adevărat un record: 4 confruntări în 10 zile

ADVERTISEMENT

9 septembrie: Viitorul- FCSB

12,13,14 septembrie: primul meci din grupe

17 septembrie: FCSB-Gaz Metan

20 septembrie: CFR-FCSB

24 septembrie: FCSB-Dinamo

26,27,28 septembrie: al doilea meci din grupe