News

Program Ikea de Paște. Care este orarul pentru 27, 28, 29 și 30 aprilie

26.04.2019 | 15:50
Va prezentam programul Ikea de Paste 2019

Fanii celebrelor chifteluțe suedeze de la Ikea trebuie să știe progamul după care va funcționa magazinul lor preferat din București, cu ocazia Sfintelor Paști. Așadar, fie că trebuie să vă mai cumpărați un scaun pe care să încercați să-l montați singur, până în ziua Paștelui, sau că vreți să mergeți la celebrul restaurant, ori poate doar să vă plimbați, trebuie să citiți programul de mai jos.

Vă prezentăm programul Ikea de Paște 2019

Astfel, pe data de 27 aprilie, sâmbătă, conducerea magazinului Ikea menționează că magazinul va fi deschis începând cu ora 10:00 și va își va închide ușile mult mai devreme decât în mod normal. Ușa va fi ferecată la ora 16:00. În ziua de 28 aprilie, când creștin-ortodocșii sărbătoresc Paștele, magazinul Ikea va fi închis, la fel ca și în ziua de 29 aprilie,  în cea de-a doua zi de Paște.

Începând de marți, însă, magazinul Ikea va reveni la programul obișnuit. Ușile se vor deschide de la ora 10:00 și se vor închide la ora 22:00. Restaurantul, însă, se va închide cu o oră înainte, la ora 21:00.

Program Ikea Paste 2019
Program Ikea Paste 2019

Ikea atacă centrele orașelor mari

Retailerul suedez de mobilă IKEA ia în calcul și pentru România deschiderea unor magazine mai mici, în centrul orașelor. La începutul anului, IKEA a anunțat că se pregătește să deschidă în primăvară, la Paris, primul său magazin din centrul unui oraș, parte a unei strategii care vizează adaptarea grupului la modificarea obiceiurilor de consum și la creșterea vânzărilor online.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider Ikea este renumit pentru marile sale magazine, cu o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați, amplasate la marginea orașelor. Grupul suedez a fost însă nevoit să își modifice modelul de business pe fondul creșterii concurenței și al preferinței consumatorilor de a comanda mobilă online de acasă în loc să se deplaseze până la periferia orașelor.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.