Sport

Program încărcat pentru Simona Halep în luna decembrie. Va juca alături de Iga Swiatek și Novak Djokpovic în Dubai

Simona Halep va fi protagonista unui super eveniment organizat în luna decembrie în Dubai. Românca va juca alături de nume grele din tenisul mondial.
30.09.2022 | 19:29
Program incarcat pentru Simona Halep in luna decembrie Va juca alaturi de Iga Swiatek si Novak Djokpovic in Dubai
Simona Halep va evolua, în decembrie, în ”Liga Mondială de Tenis”
ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial WTA Simona Halep va avea un sfârșit de an plin de evenimente. După ce a confirmat prezența la un turneu caritabil în Africa de Sud, româna va juca, înainte de Crăciun, și în Dubai

Simona Halep, în ”Liga Mondială de Tenis”

Simona Halep, Iga Swiatek, Novak Djokovic și Nick Kyrgios vor fi vedetele celui mai important eveniment al anului găzduit de Dubai.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un turneu demonstrativ – ”Liga Mondială de Tenis”, care se va desfășura în perioada 19-24 decembrie pe Coca-Cola Arena. Se vor disputa meciuri de simplu și dublu-mixt.

Alături de Simona Halep, din circuitul mondial feminin au mai confirmat prezența liderul clasamentului WTA, Iga Swiatek, Anett Kontaveit, Paula Badosa, Aryna Sabalenka, Elena Rybakina, Bianca Andreescu și Sania Mirza.

ADVERTISEMENT

Și ierarhia ATP este reprezentată la fel de spectaculos. Novak Djokovic, Alexander Zverev, Felix Auger-Aliassime, Dominic Thiem, Grigor Dimitrov, Nick Kyrgios, Rohan Bopanna și Gael Monfils sunt invitații organizatorilor ”Ligii Mondiale de Tenis.

”Începe o nouă eră a tenisului. Aduce un nou format, unic și captivant pentru jocul de tenis, oferind un amestec spectaculos de sport și divertisment împreună. Abia așteptăm să întâmpinăm fanii din întreaga lume pentru acest eveniment important”, a transmis Rajesh Banga, președintele Ligii Mondiale de Tenis.

ADVERTISEMENT

Simona își face încălzirea la Johannesburg

Până să evolueze în ”Liga Mondială de Tenis”, Simona Halep va evolua la Johannesburg, în Africa de Sud, într-un alt turneu demonstrativ, cu caracter caritabil.

Evenimentul va avea loc în perioada 3-4 decembrie, iar vedetele de pe afișul competiției sunt Simona Halep și Martina Hingis. Cele două mari campioane au fost invitate să se alăture luptei împotriva violenței bazate pe gen.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Halep a decis la începutul acestei luni să se supună unei intervenții chirurgicale de rinoplastie, pentru a-și rezolva problemele de respirație și va rata meciurile din play-off-ul Billie jean King Cup în care România va înfrunta Ungaria, la Oradea. Întâlnirea este programată în perioada 11-12 noiembrie.

ADVERTISEMENT