Fotbal intern

Program infernal pentru Dinamo: 4 meciuri în 10 zile! Când se joacă restanțele cu Chindia și cu Hermannstadt

09.07.2020 | 16:04
Program infernal pentru Dinamo 4 meciuri in 10 zile Cand se joaca restantele cu Chindia si cu Hermannstadt
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicităţii datele la care vor avea loc meciurile restante ale lui Dinamo, partide ce au fost amânate imediat după reluarea competiţiei, când un angajat al clubului a fost despistat pozitiv la testul pentru Covid-19.

Dinamo, penultima formaţie din play-out, are de recuperat meciurile contra Chindiei, ultimul loc în play-out, şi a lui FC Hermannstadt, ocupanta poziţiei a zecea.

ADVERTISEMENT

Cele două înfruntări sunt programate în interval de o săptămână, pe 16 şi 23 iulie, dar la 3 zile după fiecare dintre cele două restanţe Dinamo trebuie să joace etapele în curs.

Dinamo câte două meciuri cu Hermannstadt şi Chindia în 10 zile

Formaţia antrenată de Adrian Mihalcea are de recuperat duelurile din etapele 3 şi 4 de play-out, pe care nu le-a putut disputa la momentul programării iniţiale.

ADVERTISEMENT

Astfel, jocul contând pentru runda a treia de play-out, Dinamo – Chindia, a fost reprogramat şi va avea loc pe 16 iulie, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Chindia – Dinamo, în etapa a zecea, meciul la zi, se va disputa pe 19 iulie, la Târgovişte.

Restanţa din runda 4, FC Hermannstadt – Dinamo, se joacă pe 23 iulie la Sibiu, iar pe 26 sau 27 iulie, în Groapă, are loc duelul Dinamo – FC Hermannstadt, în etapa 11.

ADVERTISEMENT

Ambele meciuri restante vor avea fluierul de start la ora 20:00. Partidele sunt extrem de importante în lupta pentru evitarea retrogradării, pentru toate cele 3 echipe implicate.

Când joacă Dinamo „dublele” cu Chindia și Hermannstadt

  • 16 iulie: Dinamo – Chindia (etapa 3)
  • 19 iulie: Chindia – Dinamo (etapa 10)
  • 23 iulie: Hermannstadt – Dinamo (etapa 4)
  • 26 iulie: Dinamo – Hermannstadt (etapa 11)
ADVERTISEMENT

În acest moment, Hermannstadt are 24 de puncte şi se află pe locul 10, deasupra locurilor de retrogradare. Dinamo, 20 de puncte – a câştigat primul meci în etapa precedentă -, şi Chindia, cu 17 puncte, sunt ultimele două clasate, iar poziţiile ocupate de ele duc direct în Liga 2.

ADVERTISEMENT