ADVERTISEMENT
News

Program Lidl actualizat. Orele la care vor fi deschise magazinele începând cu 30 martie

Autor: Narcis Roșioru | 28.03.2020 | 12:16
Program Lidl actualizat. Orele la care vor fi deschise magazinele începând cu 30 martie
Program Lidl actualizat. Orele la care vor fi deschise magazinele începând cu 30 martie. Sursa foto: Hepta

Lanțul de magazine Lidl va avea un alt program începând cu 30 martie, potrivit unui anunț făcut pe pagina de socializare și pe site-ul oficial al companiei ce deține aceste supermarketuri.

ADVERTISEMENT

Ce program va avea Lidl din 30 martie

Lidl anunță un nou program în magazinele sale începând cu data de 30 martie, pe fondul pandemiei de coronavirus. Reprezentanții lanțului de magazine au anunțat atât pe pagina de socializare cât și pe site-ul oficial faptul că vor modifica orarul de funcționare a supermarketurilor din România.

“În această perioadă, responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi și, pentru că ne dorim să fim #ImpreunaInSiguranta, magazinele noastre vor avea de-acum un program special.

ADVERTISEMENT

Am luat această decizie în acord cu măsurile impuse de autorități și din grijă pentru angajații noștri din magazine, cei care acum se află la datorie pentru ca noi toți să avem produsele necesare în aceste zile dificile.”, anunță Lidl.

Astfel, noul program al lanțului de supermarketuri Lidl va fi, începând cu 30 martie, următorul: Luni – Sâmbătă: 07:30 -21:00, Duminică: 09:00 -18:00.

ADVERTISEMENT

Apel către cei sub 65 de ani

De la acest program vor face excepție magazinele din orașele în care autoritățile locale au emis propriile regelmentări legate de programul de funcționare al magazinelor de tip supermarket.

Un alt anunț făcut de Lidl îi vizează pe clienții sub 65 de ani, pe care îi roagă să evite magazinele companiei între 11:00 și 13:00, interval alocat ieșirii din casă a celor peste 65 de ani.

ADVERTISEMENT

“Responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, mai ales în această perioadă. Pentru că este atât de important să fim solidari și să îi protejăm pe cei care au nevoie mai mare, odată cu noile reglementări impuse de autorități, am schimbat intervalul orar rezervat persoanelor din categoriile vulnerabile.

Astfel, te rugăm ca, între 11.00 și 13.00, să le acorzi prioritate la cumpărături și să alegi alt interval orar pentru cumpărăturile tale. Hai să fim #ImpreunaInSiguranta!”, au postat reprezentanții Lidl pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Așadar, noul program anunțat de Lidl prevede un interval mai mic în care românii își pot face cumpărăturile în aceste magazine, precum și rugămintea de a da voi celor peste 65 de ani să își facă aprovizionarea în intervalul 11:00 – 13:00.

Decizia companiei care administrează rețeaua de supermarketuri Lidl are rolul de a limita răspândirea noului coronavirus, de a respecta orarul impus de autorități pentru părăsirea domiciliului, permițând în același timp oamenilor să își facă aprovizionarea cu cele necesare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!