News

Program Lidl de 1 mai. Care este orarul pentru primele zile din mai

30.04.2019 | 16:15
Program Lidl de 1 mai Care este orarul pentru primele zile din mai

Ne apropiem cu pași repezi de ziua de 1 mai, prilej cu care românii vor avea parte de o minivacanță, pentru a se putea bucura cum se cuvine de ziua internațională a muncii. Inclusiv marile supermarketuri din țară își vor întrerupe activitatea în această perioadă.

Ce program va avea Lidl pe 1 mai

Există însă și unele excepții. Spre exemplu, Lidl va rămâne deschis în ziua de 1 mai, însă introduce din acest an un spor pentru zilele lucrate în sărbătorile legale. Prin urmare, angajații care vor alege să lucreze în ziua internațională a muncii vor fi plătiți dublu.

Aceste măsuri fac parte din strategia Lidl ca angajator de top, care a primit pentru al treilea an consecutiv distincția Top Employer. Astfel, compania depune eforturi constante pentru a le oferi angajaților cel mai bun mediu de lucru, care să susțină echilibrul între viața profesională și personală”,au anunțat reprezentanții Lidl. Astfel, în ziua de 1 Mai, supermarketurile Lidl vor fi deschise în intervalul orar 08:00-19:00.

Supermarketul Lidl
Supermarketul Lidl

Lidl va fi deschis de 1 mai

Supermarketurile Lidl vor rămâne deschise în ziua de miercuri, 1 mai, însă programul acestora poate suferi modificări, în funcție de fiecare oraș în parte. De aceea, clienții sunt invitați să acceseze site-ul Lidl.ro, pentru a fi la curent cu programul exact al fiecărui magazin în parte.

Nici Kaufland nu se lasă mai prejos. Conducerea marelui lanț de supermarketuri a decis să vină în întâmpinarea tuturor clienților care se vor bucura de minivacanța prilejuită de 1 mai. Astfel, magazinele Kaufland vor fi deschise între orele 07:30-23:00, însă programul ar mai putea fi modificat. Clienții pot intra pe pagina oficială a supermarketului și să selecteze magazinul în care urmează să vină la cumpărărturi.

Și Carrefour va rămâne deschis în ziua de 1 mai, chiar dacă programul va fi ceva mai scurt. Astfel, românii își vor putea face cumpărărturile necesare chiar și în această minivacanță, între orele 08:00-22:00. Programul pentru fiecare magazin în parte este disponibil pe site-ul oficial.