News

Program Lidl de Rusalii. Cum vor funcționa magazinele în zilele de 16 și 17 iunie

14.06.2019 | 13:51
Program Lidl de Rusalii Cum vor functiona magazinele in zilele de 16 si 17 iunie
Program Lidl de Rusalii 2019. Sursa foto: Revista Pogresiv

FANATIK.RO te ține la curent cu programul Lidl de Rusalii, sărbătoare care se ține duminică și luni. Magazinele Lidl din toată țara vor funcționa după programul obișnuit duminică, 16 iunie și luni, 17 iunie 2019. De altfel, cei de la LIDL au anunțat deja pe pagina lor oficială ofertele săptămânii italienești, care începe luni, 17 iunie.

Program Lidl de Rusalii: Magazinele vor fi deschise pe 16 și 17 iunie

Chiar dacă foarte mulți români au liber luni, 17 iunie, magazinele LIDL vor funcționa după programul cunoscut în fiecare oraș. De altfel, magazinul intră în săptămâna italiană (17-20 iunie) când anumite produse vor beneficia de reduceri semnificative. Așadar, românii își vor putea face cumpărăturile de la Lidl atât duminică, cât și luni.

E o veste bună pentru românii care muncesc în aceste zile și nu au timp să se pregătească pentru zilele de Rusalii. Astfel că, persoanele care au fost mereu pe drumuri și vor să achiziționeze produse pentru această sărbătoare importantă la români, își pot face cumpărăturile de la Lidl duminică și luni, chiar dacă sunt zile libere de la stat.

Lidl începe de luni, 17 iunie, săptămâna italiană. Sursa foto: wall-street.ro

În ajunul Rusaliilor, Lidl îi surprinde pe sibieni în Piața Mică cu un târg de produse românești

De altfel, sâmbătă Lidl își extinde activitățile și îi cheamă pe sibieni, în ajunul Rusaliilor, în Piața Mică, la casa Lidl. Orașul este inclus în regiunea gastronomică europeană în anul 2019, iar Lidl s-a gândit să marcheze evenimentul prin expunerea unor produse culinare autentice românești ori produse de meșteșuguri locale.

E important de precizat că nu există un orar standard al magazinelor Lidl, ci acesta diferă de la oraș la oraș. Majoritatea magazinelor Lidl sunt deschis în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, de la ora 8 la ora 22:00. Duminica, magazinul are un program mai scurt și se închide la ora 20:00. Întrucât lanțul de supermarketuri nu a anunțat un program special de Rusalii, este evident că se păstrează orarul actual aferent fiecărui magazin din țară. Pentru mai multe detalii despre ofertele Lidl, dar și despre programul complet al magazinelor, click aici.