Life

Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image în ultimul weekend in iunie. Orarul magazinelor pentru sâmbătă și duminică, 29 și 30 iunie, zile caniculare

Care e orarul magazinelor Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image în ultimul weekend din lună. Ce se întâmplă pe 29 și 30 iunie.
28.06.2024 | 19:30
Program Lidl Kaufland Carrefour Auchan Profi si Mega Image in ultimul weekend in iunie Orarul magazinelor pentru sambata si duminica 29 si 30 iunie zile caniculare
Care e orarul magazinelor Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image în ultimul weekend din lună. Ce se întâmplă pe 29 și 30 iunie. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image în ultimul weekend din iunie. Orarul magazinelor pentru sâmbătă și duminică, 29 și 30 iunie, la doar câteva zile după Rusalii. Anunțul pe care trebuie să-l știe toată lumea.

Care e orarul magazinelor Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image în ultimul weekend din lună. Ce se întâmplă pe 29 și 30 iunie

Care e orarul magazinelor Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image în ultimul weekend din luna în curs. Ce se întâmplă pe 29 și 30 iunie, în săptămâna în care creștinii ortodocși sărbătoresc Rusaliile.

ADVERTISEMENT

Foarte multe supermarketuri își păstrează ușile deschise, așa cum și-au obișnuit cumpărătorii din România. Pe de altă parte, sunt și magazine pe care clienții români s-ar putea să le găsească ferecate cu lacătul.

În această situație se numără Mega Image, care a transmis că în ultimele zile din luna iunie angajații săi au liber. De asemenea, magazinul nu este deschis nici în zilele de 27 și 28 iunie 2024, conform site-ului oficial.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără magazinele care se găsesc în bulevardul Iuliu Maniu și bulevardul Titulescu. În plus, supermarketul din bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr 32, din sectorul 1, nu va fi disponibil clienților.

Ce program au magazinele Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan și Profi

În schimb, programul de la Lidl va fi unul normal în ultimele zile din luna iunie. Sâmbătă, 29 iunie 2024, magazinul se deschide la 07:00 și se închide la 22:00. În cursul zilei de duminică, 30 iunie 2024, se deschide la 08:00 și se închide la 20:00.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de supermarketurile marca Kaufland românii trebuie să știe că nu există modificări radicale. Programul pentru sâmbătă este 07:30 – 22:00, iar pentru ziua de duminică, 30 iunie 2024, este 07:30 – 21:00.

La Carrefour orarul este 07:00 – 22:00, în majoritarea orașelor din România. Unele supermarketuri sunt deschise și până la ora 23:00, cum este cazul locației de pe Șoseaua București-Ploiești, nr. 44 A din sectorul 1, Bucuresti.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, magazinele Profi, care se găsesc cu mare ușurință la toate colțurile de bloc, vor fi deschise conform programului normal în ultimul weekend din luna iunie. Acestea se vor închide la ora 22:00.

ADVERTISEMENT